Ervaringen met Nicorette

Hieronder de ervaring van anderen met het gebruik van de Nicorette inhaler als middel om van het roken af te komen. Help je zelf ervaring met de inhaler van nicorette, we zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Reacties

Geplaatst door TJ (niet gecontroleerd) op 02/01/2017 - 10:37

Lid sinds

Dit spul is ranzig zeg. Ik merk wel dat ik geen zin meer heb in roken na zo'n spraytje en inderdaad(meerdere reacties) ik gebruik het alleen bij extreme honger(het is echt niet normaal zo vies). Ik denk dat een asbak likken ook goed werkt.

Mijn ervaring: de zin in ook maar iets in het leven verdwijnt als je hiervan een spray neemt. je wordt misselijk en je strot gaat helemaal kapot. Maar aan roken denk je niet meer. Dus ik blijf er toch nog even gebruik van maken.  

Geplaatst door Rutger de Jong (niet gecontroleerd) op 07/11/2016 - 12:11

Lid sinds

Ik gebruik Nicorette methol spray alleen voor de moeilijke momenten, maar ze halen bij mij de trek in een sigaret niet helemaal weg. Tevens prikt het op de tong. 

Geplaatst door nol (niet gecontroleerd) op 26/10/2016 - 21:28

Lid sinds

je wordt er niet ziek van, ben twee gestopt geweest. ben weer gaan roken, en ben vandaag weer begonnen met nicorette. wat ik gelezen heb dat je beter tegen je gehemelte moet spuiten en ongeveer twee minuten door je neus moet ademen het voordeel is als je achter op je tong spuit je een vreemde smaak krijgt zit mentol in. en jekrijgt veel minder de hik. succes er mee.

Geplaatst door nol (niet gecontroleerd) op 26/10/2016 - 21:27

Lid sinds

je wordt er niet ziek van, ben twee gestopt geweest. ben weer gaan roken, en ben vandaag weer begonnen met nicorette. wat ik gelezen heb dat je beter tegen je gehemelte moet spuiten en ongeveer twee minuten door je neus moet ademen het voordeel is als je achter op je tong spuit je een vreemde smaak krijgt zit mentol in. en jekrijgt veel minder de hik. succes er mee.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 21/09/2016 - 21:06

Lid sinds

Hallo iedereen, ik begin morgen met de Nicorette mondspray. Ik wil heel graag weten hoe jullie het hebben gebruikt qua waar jullie het precies spuiten enz.. En mijn tweede vraag is of je er heel erg ziek van word. Dat is misschien wel mijn grootste angst.

Geplaatst door Makko op 15/07/2016 - 09:51

Lid sinds 26 jun 2016

11 maanden 1 week geleden gestopt met Nicorette.

Deze spray heeft mij door de moeilijke momenten heen geholpen. Ik heb de gebruiksaanwijzing genegeerd: niks continue gebruiken, maar alleen als de rookhonger te erg werd. Eén verstuiving was dan meestal voldoende. Na een week gebruik heb ik 'm weg kunnen leggen: niet meer nodig gehad.

Je kunt er inderdaad goed misselijk van worden en een nare hik krijgen. De truc die bij mij werkt: tegen je gehemelte sprayen, via de neus adem halen en NIET slikken, ook al produceert je mond wat meer speeksel. Na een minuut of zo is de prikkelbaarheid wel weg.

Ik vind dit een ideaal hulpmiddel!

Geplaatst door dijkdt op 18/04/2016 - 14:15

Lid sinds 18 apr 2016

De inhaler hielp bij mij niet. Het had geen enkel effect. Na een paar dagen was het pompje kapot. Kan natuurlijk aan dit ene exemplaar gelegen hebben.

Geplaatst door dijkdt op 18/04/2016 - 14:14

Lid sinds 18 apr 2016

De inhaler hielp bij mij niet. Het had geen enkel effect. Na een paar dagen was het pompje kapot. Kan natuurlijk aan dit ene exemplaar gelegen hebben.

Geplaatst door stefan1971 op 04/03/2016 - 10:38

Lid sinds 09 jan 2015

2 jaar 5 maanden geleden gestopt met Alles op een rij.

dit is fout geplaatst, moet eigenlijk in een of ander item over Tabex

Geplaatst door stefan1971 op 04/03/2016 - 10:31

Lid sinds 09 jan 2015

2 jaar 5 maanden geleden gestopt met Alles op een rij.

Ondergronds gaat de verkoop gewoon verder vermoed ik dus veel maakt het niet uit, sigaretten worden mede daaron niet verboden, het zou de smokkel maar in de hand werken.

 

L.S.

 

''HELAAS… een mededeling



 
Door IGZ is de verkoop van Tabex bij HeelHollandStopt voor onbepaalde tijd opgeschort.

De IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg) heeft verkoop van Tabex, een fantastische product om te stoppen met roken, tot nader order stil gelegd. Niet vanwege het bedrijf, niet vanwege het product, maar Nederlandse regelgeving staat verkoop niet toe. Mijn poging om op een fatsoenlijke manier voor u Tabex beschikbaar te maken zal uitlopen op een forse boete. In 2014 zijn diverse (overheids)instanties voorafgaand de verkoop aangeschreven over de mogelijkheden om Tabex te gaan verkopen. Dit waren o.a. het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu), IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg), CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen). Een inhoudelijk antwoord dat inzicht gaf kwam niet. 


Wat houdt het verkoopverbod voor U in?

U kunt Tabex tot nader uitsluitsel van IGZ niet meer bij een Nederlandse aanbieder aanschaffen. 
Bij aanschaf bij een buitenlandse aanbieder geniet u geen consumenten bescherming meer, zoals dit bij ons wel het geval was.


Wat houdt het verkoopverbod voor ons in?

We zitten met een voorraad en heel veel kosten.
Het is (voorlopig) einde van de bedrijvigheid.
Het is een begin van een moeilijke strijd om Tabex voor u beschikbaar te houden, te maken, te krijgen.

 

Hoe kunt u helpen?

We hebben op petitie opgezet. Teken alstublieft deze petitie




Bent u al gestopt dankzij Tabex?
U heeft in dat geval al veel geld bespaard nu u bent gestopt met roken. Ik vind het vreselijk erg dat mijn inspanningen teniet worden gedaan en een succesvolle methode om te stoppen met roken zo wordt tegengewerkt. Ik heb alles voor u in het werk gesteld om Tabex op een betrouwbare en eerlijke manier voor u beschikbaar te maken en wordt voor deze inspanningen dus bestraft. Vanaf heden is er een onverkoopbare voorraad Tabex en wachten mogelijke consequenties en kan ik niets doen...

Niets doen, behalve te hopen op uw steun door via het afrekenproces vrijwillig te doneren.
Dit is dan een bijdrage voor de aanstaande juridische strijd om Tabex in Nederland beschikbaar te maken en te kunnen en mogen verkopen. U ontvangt, behalve onze eeuwige dank, helemaal niets. (Mooier kan ik het niet maken.)
U kunt ook rechtstreeks een bedrag naar eigen keuze overmaken op rekeningnummer NL95INGB0006616911 ten name van Hollandiq te Zwolle. (Vanwege alle bijkomende kosten graag meer dan 2 euro)

Ik hoop op een wonder. Ik hoop dat Tabex snel weer in Nederland mag worden verkocht.
Ik hoop op wijsheid. Ik hoop dat beleidsmaker snel snappen dat Tabex een fantastisch product is.

Ik hoop op support. Ik vraag iedereen dit keer alstublieft míj te helpen.

Alvast heel erg bedankt,
Fred   ''

 

Reactie toevoegen