30 oktober gestopt

Geplaatst door Nadine76 op 01/11/2017 - 16:04

Lid sinds 01 nov 2017

Hoi
Ik ben Nadine en ben zit op mijn 3 stop dag. En jeeetje wat heb ik het zwaar.
Net toch nog even 3 haaltjes genomen en ik werd meteen misselijk dat.is al een goed teken .
Heb die sigaret meteen weg gegooid .
Het zijn maar een paar momenten op een dag dat er ik het echt moeilijk heb.... soms zo moeilijk dat ik het bijna niet meer kan weer staan zoals net dus .

afbeelding van musti

Geplaatst door musti op 01/11/2017 - 17:43

Lid sinds 04 aug 2017

5 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Nadine welkom hier, en goed bezig!!! dag 3 staat bekend als een hele zware dag waarop de verslaving hard trekt. Het goeie nieuws is dat je deze dag er alweer voor het grootste deel op hebt zitten haha. Heb je bewust sigaretten in huis gehouden om bij moeilijke momenten een trekje te nemen? Die aanpak ken ik niet hihi maar hee als t voor jou werkt dan lekker doen. Let alleen wel op dat je ze niet weer lekker gaat vinden,en bedenk dat je zo nog wel steeds n beetje nicotine binnen krijgt dus je houdt de verslaving in stand, wat de strijd misschien moeilijker en langduriger maakt? Ach ik zeg ook maar wat hoor, is gewoon een mening hoef je niks mee te doen :-P
In elk geval veel succes ga zo door en doe je voordeel met dit forum voor tips ervaringen lekker babbelen als afleiding, en geef n gil als je t moeilijk hebt dan slepen wij je er door heen (er is zelfs n speciaal topic voor noodgevallen _ de forumbel :-)
Fijne avond'

Reactie toevoegen