4 januari gestopt dmv Laser

afbeelding van Ser

Geplaatst door Ser op 07/01/2019 - 09:00

Lid sinds 07 jan 2019

1 jaar 8 maanden geleden gestopt met Lasertherapie.

Hoi all!

Ik was al een 8 maanden rookvrij door Champix. Toen door spanningen toch weer gerookt.

Vrijdag 4 jan lasertherapie gehad. Ik sta er achter..ik moet en zal stoppen! Ik wil niet over een tijdje aan een zuurstoffles of whatever..Ook van pufjes word ik niet erg blij. Zonder hoest ik mijn longen er zowat uit en piep de hele nacht.

Helaas rookt mijn hele familie :( ook mijn dochter van 24 die nog thuis woont. Dat betekent dat mijn huis nooit sigaretten of rooklucht vrij is.

Ik merk dat de gewoonte lastiger is dan de verslaving zelf..rookte meer dan 30 sigaretten per dag en bijna na alles wat ik deed. Was opgehangen..roken..koffie zetten..roken..bed opmaken roken..bushalte roken..uit de auto roken...naar de winkel lopen roken..en zo zijn er zo verschrikkelijk veel momenten..waar ik me volledig van bewust ben!

Huilen deed ik nooit. Nu voel ik me een zwakkeling omdat ik bijna om elk dingetje kan janken en ben heel onrustig van binnen.. Niet leuk! Slapen ...nu met melatonine iets beter.  Ik weet dat ik aan ga komen..daar moet ik echt wat aan gaan doen.

Steuntje in mijn rug is over een dag of 40 voor 8 dagen naar Curacau.

Groet, Ser

Geplaatst door annelore op 07/01/2019 - 15:34

Lid sinds 17 okt 2011

1 jaar 8 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hoi Ser,

Begrijp ik het goed als ik lees dat er in jouw huis gerookt wordt? Is het dan misschien een idee om het huis rookvrij te maken? Lijkt me een simpele oplossing maar kan me zo voorstellen dat dat het wel makkelijker maakt voor jou. En je bent zeker geen zwakkeling. Je hebt de knoop doorgehakt en dat is juist totaal niet zwak!

Heel veel succes!

Groet Annelore

Reactie toevoegen