Afgelopen maandag m'n laatste sigaret

Geplaatst door Stef123 op 05/06/2014 - 22:38

Lid sinds 05 jun 2014

7 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi,

Na bijna 25 jaar gerookt te hebben, met enkele mislukte stop-pogingen, stop ik nu voorgoed. Ik denk de valkuilen wel te kennen, gewoonte, verveling en voor mij de gevaarlijkste, eentje kan toch geen kwaad..........

Zoveel rookte ik nu ook weer niet, max. 10 sigaretten per dag. Wat ik me nog kan herinneren van mijn eerdere stop-pogingen is dat de eerste dagen erg zwaar waren, daar heb ik nu na drie dagen eigenlijk geen last van ! 

Lekker is het niet, het is ongezond, het stinkt, de enige reden dat je een sigaret wil is dat je er een paar uur geleden een gerookt hebt, en uit die cirkel kom je niet als je niet gewoon stopt !  Dat heb ik goed in m'n hoofd zitten en zal ik de komende tijd nog vaak nodig hebben.

Groeten,

Stef.

 

afbeelding van rammetje1977

Geplaatst door rammetje1977 op 06/06/2014 - 00:08

Lid sinds 11 sep 2013

Hoi stef welkom hier op het forum het is best rustig bij sommige nieuwe mensen dus dacht laat ik even reageren hahah, maar wat een goed besluit om toch weer te stoppen je bent niet de enige hoor die het vaker probeert maar dat maakt niet uit we weten inderdaad wat de valkuilen zijn scheelt echt heel veel en een keer zal het lukken niet waar.

Het hier verhalen lezen heeft me ook wel heel goed geholpen zo zie je heel veel herkenbare dingen is best wel grappig tja verder zou zeggen tot weer enne volhouden 1 sigaret bestaat niet groetjes marieke.

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 06/06/2014 - 08:31

Lid sinds 01 feb 2014

7 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Stef,

Welkom en goed van je om te stoppen, volhouden, maar dat zal wel lukken denk ik.

Sluit je aan bij de junistoppers en deel je ervaring.

Succes!

Reactie toevoegen