Afkicken???

Geplaatst door Wilskracht-Help... op 07/09/2012 - 00:36

Lid sinds 31 aug 2012

Soms krijg ik hoofdpijn want die rook en sigaret zit nog veel te vaak naar mijn zin in mijn kop. Op sommige momenten dat ik normaal een sigaret opstak denk ik dan "''''hmmmm straks ff lekker peukie en dan.........""""" oeps ik rook niet meer. Dan mis ik het even, maar als ik er niet teveel over nadenk, is het ook snel weer weg.

Ik heb ook al een paar dagen een zere enkel/onderbeen waardoor ik wat lastiger kan lopen, onrustige nachten met steeds korte slaapjes, ben wel erg moe de hele dag en moet dan vaak toch wel ff een uurtje gaan liggen.

Vandaag ging het lichamelijk helemaal mis. Op mijn werk merkte ik het al. Ik voelde me beroerd, raar in mijn hoofd, vreselijk warm en mijn hele lijf deed zeer. Ik zakte bijna door mijn benen daar van de pijn en lamlendigheid. Eenmaal thuis niet veel meer gedaan want ik kon niet meer. Wel moest ik nog even boodschappen doen en toen ik onderweg naar huis liep voelde ik me steeds beroerder, werd gewoon misselijk ervan.

Vanavond ging het niet veel beter, heb geprobeerd wat te slapen, maar lukte niet. Lag te klappertanden van de kou. Word ik ziek dacht ik, ik heb nooit koorts, hoort dit bij het afkicken? Kortom mijn hele lijf is van slag dat is wel duidelijk, ik weet alleen nog niet waarvan.

afbeelding van jeannette42

Geplaatst door jeannette42 op 07/09/2012 - 08:50

Lid sinds 03 sep 2012

10 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

hoi Betty, ik herken je klachten op het zere been na, ik ben er ook nog heel verkouden bij. vanmiddag ga ik toch even naar de dokter want dat nare lichte gevoel in mijn hoofd en benen vind ik niet prettig, een voordeel ik voel me zo beroerd dat ik bij de gedachte aan een sigaret nog beroeder word.Ik hou het er op dat ik gewoon een griepie te pakken heb. fijne dag en hopelijk voel je je snel beter.

afbeelding van Mariejan

Geplaatst door Mariejan op 07/09/2012 - 08:51

Lid sinds 31 jan 2012

Betty gooi niet alles op afkicken hoor ik heb net je boekje gelezen en gezien je medische geschiedenis zou ik ook niet te lang hier mee rond lopen maar naar de h.a gaan. Wil je niet bang maken maar beter 1 keer voor niets dan....... Ik herken ook niets van de verschijnselen die met afkicken te maken zouden hebben wel herken ik verschijnselen die jij hier nu opnoemt van mijn tia/lichte infarct neem dat serieus.

 

Hoe gaat het nu?

 

Beterschap en hou vol hoor. 

Geplaatst door Wilskracht-Help... op 07/09/2012 - 13:50

Lid sinds 31 aug 2012

Je zo voelen helpt inderdaad wel @Jeanette om niet te roken. Want dat is wel het laatste waar je zin in hebt.

@ MarieJan ik schrok wel van je reactie. Zou dat het kunnen zijn joh? Daar stond ik niet bij stil eerlijk gezegd. Ik dacht eerder aan een combinatie van afkicken en griepje. Mijn lijf is gewoon fel bezig met van alles en nog wat. Ik heb een mega beroerde nacht gehad nog, maar op dit moment gaat het weer een heel stuk beter en voel me weer goed.

yesBedankt voor jullie medeleven en bezorgdheid en ik zal jouw bedenkingen in de gaten houden Marie.

Reactie toevoegen