Cold Turky best te doen

afbeelding van linda1960

Geplaatst door linda1960 op 09/12/2012 - 08:03

Lid sinds 14 aug 2012

10 jaar 10 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Zelf ben ik 8 augustus gestopt zonder  enig hulpmiddel.Had mij best goed voorbereid en was al enige tijd aan het afbouwen met roken.Nam in de ochtend een sigaret maar dan pas  na het ontbijt en het lopen met de hond,de laatste weken voor het stoppen alleen nog een enkele sigaret overdag gerookt en in de avond 1 voordat ik naar bed ging.En er niet teveel mee bezig zijn als je bent gestopt niet de hele tijd maar denken aan die sigaret en hoe moeilijk je het wel niet zal krijgen.Want juist daardoor wordt je boos en raak je gefrustreerd. Heb lang gerookt echt te lang dik over de dertig jaar  dacht ook altijd gaat me nooit lukken wat moet ik ooit zonder sigaret.Stom geneuzel. Weet ik nu voel me heerlijk en ik weet zeker als je echt wilt gaat het je lukken!!!!!! gewoon doen!!!!!

Geplaatst door NikkiS83 op 10/12/2012 - 11:29

Lid sinds 15 nov 2012

Wow Linda, alweer 4 maanden gestopt, gefeiciteerd! Ikzelf zit nu op een maandje. Ik had niet eerst afgebouwd, maar ben van alles nar niks gegaan. Ik rookte sinds mijn 15e, ben nu bijna 30 en ik vond het mooi geweest. Het gaat me redelijk af, ik begin nu ook de voordelen te merken, dat is een goede motivatie! Mijn huis ruikt fris, mijn kleren ruiken schoon, ik ruik en proef alles beter en ik ben echt een stuk fitter. Al met al niet slecht dus! Ik ben wel erg bang om aan te komen, dus ik llet streng op mijn eten. Toch is er wel een killootje aangekomen deze maand. Wat zijn jouw ervaringen daarmee?

afbeelding van linda1960

Geplaatst door linda1960 op 11/12/2012 - 13:07

Lid sinds 14 aug 2012

10 jaar 10 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Pffff maar een kilootje nou wou dat ik dat kon zeggen heb in het begin alles gegeten wat los en vast zat  ben nu bijna 5 kg aangekomen was niet eens zo een probleem er konden wel een paar kilo bij .Probeer er nu ook wel op te letten hoor dat gesnaai wat ik in het begin deed.is nu over moest steeds wat in mijn mond hebben nu geen last meer van.Merk wel dat alles mij veel beter smaakt en kan me echt verheugen op de maaltijd in de avond.Denk dat het bij mij de combinatie van overgang en gestopt zijn is die ervoor heeft gezorgd dat ik al die kilootjes ben aangekomen.Ach in het nieuwe jaar weer wat extra sporten gaat helemaal goedkomen. Maar ik rook niet en dat is het allerbelangrijkste.

Trouwens knap van je  al een maand gestopt en weet je die kilootjes krijg je er wel weer af stoppen veroorzaakt wel dat je sstofwisseling ook veranderd dus is normaal dat je plus minus 3 kg aankomt  nou ja bij mij iets meer maar dat is mijn eigen schuld.

Succes verder!!!!!

Reactie toevoegen