Dag sigaretten en asbak :)

Geplaatst door Sandra 1963 op 02/01/2017 - 09:24

Lid sinds 29 dec 2016

Hallo allemaal,

Mij naam is Sandra, 53 lentes jong en al 40 jaar een stevige roker. Terwijl ik dit typ rook ik mijn laatste sigaret. Ik ben de afgelopen week regelmatig op dit forum aan het snuffelen geweest en verhalen gelezen en geïnspireerd geraakt. Eindelijk is de knop om.

Waar ik het meeste tegenop zie is ,hoe deel ik nu mijn dag in? Mijn tijdsindeling is altijd rondom een sigaret.....  S'morgens begint het met "nog 1 peuk" en dan stap ik onder de douche en dat gaat door tot s'avond " nog 1 peuk" en dan ga ik naar bed. Tussendoor zijn er 30 momenten van, na het stofzuigen , voor ik de hond ga uitlaten, bij de koffie, voor het eten, na het eten......etc, de lijst is eigenlijk eindeloos. Ik heb een arsenaal aan middeltjes liggen om mij te helpen om mij door de wat moeilijkere momenten door te slaan. Variërend van homeopatische middeltjes om goed te kunnen slapen tot een nicotine spray voor de eventuele moeilijke momenten. :) .

Ik ben eigenlijk de laatste der mohikanen in mijn omgeving. Geen van mijn familieleden of vrienden rookt nog. Hopelijk kan ik mij zonder al te veel moeite bij hun aansluiten.        

Groetjes van een aankomende niet roker,

Sandra                                                              

Reactie toevoegen