Dagboek van René

afbeelding van renevdheijden

Geplaatst door renevdheijden op 12/09/2012 - 14:57

Lid sinds 09 sep 2012

Vanaf vandaag ga ik proberen korte stukjes te schrijven over het stoppen met roken per dag. Voor mij is de grootste valkuil als ik klaar ben met avond eten moet ik snel iets gaan doen anders zou ik een ...... doen voor een sigaret dus snel wat schoenen aan en wandelen met een zuurtje in de mond kom ik deze periode weer wel door enzo verstrekt de dag zich tot het  weer slaaptijd is.

Groeten,

 

Rene 

afbeelding van vers laafje

Geplaatst door vers laafje op 15/09/2012 - 01:23

Lid sinds 07 sep 2012

10 jaar 4 maanden geleden gestopt

En, hoe gaat het ermee? Ik zie dat je nog niet veel gepost hebt. Dat zuurtje herken ik erg goed. Die helpt mij ook door de moeilijkste momenten heen.

afbeelding van renevdheijden

Geplaatst door renevdheijden op 30/09/2012 - 18:15

Lid sinds 09 sep 2012

Verslag van de week op Texel,

Maandagochtend vertrokken vanuit een regen en stormachtig Brabant de wer er heen veel redelijk mee weinig file gehad onderweg. Wel tijdens het autorijden stress gehad en gereageerd op me vrouw.. en zin in een peuk pfff... Mjat  dat doen we niet meer. Ik hoop wel dat de drang wat minder gaat worden dan nu ik gebruik sommige momenten toch nog om enigzins wat rook geuren naar binnen te krijgen. Het vervelende van deze hele kwestie is toch dat mijn hele omgeving eronder moet lijden, dat me gedrag soms onacceptabel is. Men zegt wellis iemand heeft een kort lontje, maar bij mij is dit lontje vaak prikkelbaar. Voor mezelf voel ik dat de buien in hevige maten zijn en ik me ontzettend druk maak om niets. Terwijl de cardioloog gezegd heeft dat dit ontzettend slecht is voor een hartpatient. Ik hoop dat de regelmaat weer snel terug komt en mijn kortademigheid snel verdwijnt. Aanstaande dinsdag begint me therapie gelukkig en hopelijk vind ik hier best veel afleiding. Maar goed inmiddels heb ik nog geen woord over de vakantie gerept. Maar Texel is een ontzettend mooi eiland om heerlijk op vakantie te gaan. Alleen het weer werkte deze week niet echt mee anders hadden we nog meer kunnen ondernemen. Het huis waar we in zaten was fantastische alleen er was geen wifi dus ook een week geen internet dus dubbel gestraft dacht ik. We hebben veel bezienswaardigheden gezien ondanks de belemmeringen die ik had korte stukjes lopen en veel rusten. En me gedachte op andere dingen zetten dan het roken. Het leukste vond ik toch het museum van de jutter van Texel nietzo maar een jutter maar ene die nu een mooi museum had geopend voor iedereen hoe het eraan toe ging in de voorbije jaren. De opvang voor zeehonden en de geschiedenis was ook heel mooi en we hebben ook een aantal kleinere plaatsen aangedaan om te kijken hoe het daar was. De voorlaatste dag hebben we toch een strandwandeling gemaakt. Al was dit best vermoeiend maar we hebben toch heerlijk gewandeld en daarna heerlijk gegeten bij strandpaveljoen paal 18. 's avond de boel weer maar ingepakt alvast voor de andere dag. Op de terugweg had ik me voorgenomen om me nergens mee te bemoeien, maar dit ging bijna de andere kant op toen er verkeerd werd gereden ik maakte me zo boos en dacht hoe dom kun je nu zijn. Ik baalde van deze situatie maar het kwaad was al geschiet. Waarom krijg je soms van de maffe woedeuitbarsttingen die nergens op slaan. Om het minste of geringste ga ik over de kook en hebben we vollop ruzie om niets!!! pfff ik baal hierzo van als dit het gedrag is wat aanlbijft ben ik benieuwd of andere mensen dit ook hebben meegemaakt die gestopt zijn met roken. Ik ga nu de vijfde week in dat ik gestopt ben met roken. Hopelijk wordt deze week beter dan de andere weken.....

 

Groeten,

 

Rene

 

 

Reactie toevoegen