Deze keer gaat het lukken !

afbeelding van Cobie

Geplaatst door Cobie op 03/01/2018 - 19:20

Lid sinds 10 sep 2010

Hallo allemaal,

Ik ben gestopt met roken.

Nu ik dit zo opschrijf besef ik eigenlijk dat ik daar zooooooooo blij mee ben.

En ja...ik damp...maar dat maakt me niet uit. Zoveel al geprobeerd en iedere keer begon ik weer.

Ik ben ook veel op deze site aanwezig geweest bij al deze pogingen. Ook niet altijd goed. Je blijft dan geobsedeeerd door het "niet"roken.

Tenminste dat gold voor mij. Ik kan helaas al mijn oude maandgroepen niet meer vinden.

Ook jammer...maar waarschijnlijk zijn deze allemaal verdwenen. De site is ook geheel nieuw. om weer in te loggen moest ik wel 10x bewijzen dat ik geen robot ben. :0

Maar  dat lag aan mij denk ik...ben niet zo'n expert op computergebied.

Het dampen met een esigaret bevalt me goed. Ik ben vanaf 27 okyober gestopt en over gegaan op de esigaret. Ik minder nog niet met de nicotine.

Hoop dat dat nog gaat komen.

Ik ben 40 jaar lang een verstokte roker geweest. Maar blijf nu erg rustig.

Wilde toch ook even een positief bericht plaatsen over de  esigaret .

 

Groetjes,

 

Cobie

Geplaatst door aliciahermans op 04/01/2018 - 08:20

Lid sinds 29 dec 2017

Hoi Cobie, ik ben op 13-12-2017 gestopt met roken en over gegaan naar dampen. Ik heb maar 3 keer echt een verlangen naar een sigaret gehad en mijn damper was op dat moment een domper voor mijn gevoel. Maar ik ben echt blij dat ik voor deze keuze heb gedaan. Toen iedereen hier met nieuwjaar zat te roken, zat mijn damper misschien de hele avond aan mijn mond geplakt maar ik heb geen enkele behoefte aan een peuk gehad. Toen ik merkte dat er even weer een assenbakken probleem was, was ik blij dat ik dit niet meer hoef te doen. Ook toen men weers eens de aansteker kwijt was hahahha. Nee ik voel me een stuk beterder, ik merk dat mijn conditie terug aan het komen is, dat ik weer beter ruik, dat ik minder geld uit geef, de parfum lucht beter ruikt en het nu ook zin heeft om parfum op te spuiten laugh​, mijn tong weer roze is, mijn tanden witter zijn geworden en ik mijn kinderen gelukkig maak om te stoppen met roken. En ik minder kwaaltjes heb dan voor heen. 

 

 

afbeelding van Cobie

Geplaatst door Cobie op 04/01/2018 - 14:51

Lid sinds 10 sep 2010

Hoi Alicia,

Ik heb vooral op de ochtend nog wat startproblemen en het gemis van de "gewone" sigaret is dan het grootst.

Maar dat wordt steeds minder. Ik ben blij dat ik eraf ben. En ik blijf eerst maar dampen ...hoop het geleidelijk te kunnen afbouwen want ik heb nog steeds nicotine in mijn liquids.

Ik rookte altijd menthol en ik damp nu een mix van Tabacco en menthol.

Ik was de laatste roker in mijn omgeving...dat maakt het wel makkelijker. Het fijne is ook dat ik niet meer naar buiten hoef om te dampen.

jij ook veel succes !!

 

Groetjes,

 

Cobie

Reactie toevoegen