E-sigaret kopen?

Op heel veel websites worden de verschillende merken e-sigaretten (meer over de elektronische sigaret) aangeboden. Vaak zijn deze websites van drogisten, of anders van het verkopende merk zelf. Om hier inzicht in te krijgen zetten we graag het aanbod voor je op een rijtje. Onderaan deze pagina kan je ook je eigen ervaring achterlaten. Op deze manier kunnen we een goed beeld creëren van het aanbod van e-sigaretten online. Als je graag wilt stoppen met roken met hulp van de e-sigaret, zorg er dan wel voor dat de eerste ervaring goed is. Anders is de kans op mislukken erg groot. Kies dus voor een goede e-sigaret met veel goede recensies. Wij van ikstop.nl hebben de aanbieders van e-sigaretten op een rijtje gezet voor je en delen het resultaat van ons onderzoek graag met je. Ook hebben we onderzoek gedaan naar wat nou de beste e-sigaret is

Wil je weten wat de kosten zijn van het roken van een e-sigaret, wij hebben het vergeleken met het normale roken. Wil je graag stoppen met roken en de e-sigaret als tussenstap gebruiken, lees dan ons artikel over de e-sigaret als stopmethode.

Roken.nl

Roken.nl is het vertrouwde adres voor elektronisch roken. Roken.nl is het vertrouwde adres voor elektronisch roken. Roken.nl verkoopt alleen 100% originele en kwalitatief uitstekende e-sigaretten, geen namaak. Met de elektrische sigaret zorgen mensen er voor dat ze de hoeveelheid nicotine kunnen afbouwen, of dat ze op een meer gezonde wijze kunnen blijven roken. Vandaag besteld betekent morgen in huis. Verder beschikt Roken.nl over het Webshop Keurmerk en hebben consumenten de beschikking over een spaarsysteem. Bekijk de aanbiedingen op Roken.nl.

Esigaret-kopen.nl

Esigaret-kopen.nl is een webwinkel met zeer tevreden klanten. Ze hebben een zeer snelle en betrouwbare levering, het verzenden is gratis bij een bestelling boven de 20 euro. Het online afrekenen biedt de consument volop mogelijkheden. Waarin ze zich onderscheiden van de rest is de klantenservice. Je kan de producten retourneren binnen 14 dagen mochten ze niet bevallen. Maar ook als je buiten de 14 dagen zit doen ze nog steeds niet moeilijk. Ze proberen de klant echt zo goed mogelijk te helpen.

Esigaret-kopen.nl heeft maandelijks leuke acties die je veel voordeel op kan leveren. We hebben over deze webshop tot op heden alleen maar positieve reacties gehad. Een aanrader dus en daarom onze favoriet. Bekijk alle online aanbiedingen .

Rookwinkel.nl

Deze aanbieder ie de allergrootste in Nederland. De website is zeer mooi en overzichtelijk opgezet en het aanbod is ruim en scherp geprijst. Door de grote populariteit van de webshop zijn er voor bijna elk product wel recensies geschreven door gebruikers ervan. Zeer nuttig dus als je goed wilt weten wat je gaat kopen en hoe anderen dit ervaren hebben. De naam trekt waarschijnlijk niet de personen aan die graag zouden willen stoppen met roken maar het aanbod e-sigaretten is groot, erg groot!

Dit is dé webwinkel voor elektrische sigaretten, e-Liquids, accessoires en onderdelen om goedkoop elektrisch te roken. Geld besparen op uw sigaretten? Probeer het nieuwe roken. Smaakt hetzelfde, voelt hetzelfde. Stop met roken, start met dampen!

esigaretonline.nl

De website van esigaretonline.nl ziet er mooi en overzichtelijk uit. Het aanbod van deze webshop is erg groot. Zowel voor de beginnende e-roker als de meer ervaren mensen kunnen hier voordelig aan hun trekken komen. Op de website staat dat ze een laagste prijsgarantie hebben. Houdt dit dus goed in de gaten en laat je horen mocht je achteraf merken teveel betaald te hebben.

Naast het standaard aanbod heeft de website ook hel veel bijproducten. Denk bijvoorbeeld aan opladers, tasjes en draagkoorden. Deze producten zijn vaak wel prijzig omdat het hele speciefieke producten zijn, vaak op maat gemaakt voor een bepaald merk. Bij Esigaretonline.nl is veel ervaring aanwezig en wat gekocht wordt is eigenlijk altijd kwaliteit. Er zijn goedkopere webshops maar kwaliteit is ook wat waard.

Online aanbiedingen van de e-sigaret

Weet jij waar je goed en goedkoop e-sigaretten kan kopen laat het dan weten in een reactie hieronder. Laat ook weten waar de beste aanbiedingen zijn op het gebied van e-sigaretten. Graag geen reacties van verkopers of webwinkels!

 

Reacties

Geplaatst door Albert M (niet gecontroleerd) op 06/02/2018 - 07:55

Lid sinds

Ik heb vorige maand het internet afgespeurd om een e-sigaret te kopen, en ik heb er eentje gekocht bij EA-Sigaret

Een groot aanbod en goeie prijzen. Ook veel keuze in e-liquids.

Reactie toevoegen