Een week gestopt

Geplaatst door Inge Ruizendaal op 31/03/2019 - 22:54

Lid sinds 31 Mar 2019

Hi, ik ben Inge en ben een week geleden gestopt. Na vele pogingen, mislukte, ben ik nog niet zo ver gekomen. Ik heb een buddy die ik ieder moment kan bereiken, maar hier pas 1x gebruik van gemaakt.
Het is niet altijd even makkelijk maar ik ben heel trots op mezelf en ben ook vastberaden nu door te pakken. Overigens wel veel last van slapeloosheid maar dat zal wel over gaan.....hoop ik.

Geplaatst door Pineapple-pen op 02/04/2019 - 16:17

Lid sinds 02 jan 2018

8 maanden 2 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Hi Inge! Goed dat je niet op geeft! Ik zelf begin nu ook aan mijn 3e poging, helaas. Vorig jaar 3 maanden gestopt geweest, daarna, heeel stom weer begonnen. Fijn dat je een buddy hebt! Een collega van mij heeft dat ook gehad, ze gaf aan daar enorm veel steun bij heeft gekregen op moeilijke momenten. Zij is tot op heden wel nog steeds gestopt ;) 

Je mag in ieder geval zeker trots op jezelf zijn! En van de vorige pogingen hebben we alleen maar veel geleerd. Je zult nu waarschijnlijk beter weten wat je valkuilen zijn en hoe je deze kunt omzeilen. Geef vooral de moed niet op!! Bedenk je dat al de ongemakken die je ervaart/gaat ervaren, juist goed zijn. Dit betekend namelijk dat je lichaam weer normaal gaat functioneren. Duurt even, maar op een gegeven moment zul je hier nauwelijk/geen last meer van hebben! 

Groetjesss!

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 02/04/2019 - 23:46

Lid sinds 05 aug 2013

6 jaar 10 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

 

Welkom op het forum smiley  Goed gezegd Pineapple! yes Jullie kunnen verder kletsen in de lenteclub (zie maart) die is nog in oprichting. Er is een noodbel voor als je dreigt te gaan roken daar is gelijk iemand om je op te vangen. Je kan ook in de sinterkerstnieuw voor adviezen die groep is gestart in november. 

Veel succes! 

Philippa

Reactie toevoegen