Eerste rookvrije dag!

Geplaatst door Gerrie50 op 30/03/2013 - 20:00

Lid sinds 17 mrt 2013

Beste mensen alhier, vandaag mijn eerste rookvrije dag. Phh begon vanmorgen al met uit bed komen, binnen 5 minuten geen peukje ....... dan maar kopje koffie om wakker te worden. Daarna maar gelijk een smoothie van vers fruit gemaakt, ben je ook even bezig en het smaakt heerlijk. Daarna boodschappen gaan doen, en eens zien wat voor leuks er in de winkels hangt. Eenmaal thuis toch nog maar een kop koffie genomen, daarna broodje gegeten en de hele middag in touw geweest als vrijwilligster op de voetbal. En stom, stom slik mijn 2e champix rond een uur of 17.00 maar had hem nu thuis laten liggen, voelde toch beetje raar!

Dat gevoel heb ik overigens de hele dag gehad hoor, raar zonder mijn peukje in de hand. Je mist duidelijk iets ....... toch ben ik blij met champix, het ondersteunt me zeker wel, en heb minder ontwenningsverschijnselen dan eerder gestopte pogingen.

De eerste rookvrije dag zit er bijna op!

Gerrie.

Geplaatst door debbie 75 op 31/03/2013 - 09:00

Lid sinds 31 mrt 2013

hoi gerrie
ik wil ook erg graag stoppen. ik heb een paar weken geleden champix voorgrschreven gekregen maar ik ben erg bang voor de bijwerkingen. werd bang van de bijsluiter. wat is jou ervaring tot nu toe?

gr debbie

Reactie toevoegen