En deze keer gaat het me lukken !!!

afbeelding van Ellesss77

Geplaatst door Ellesss77 op 13/07/2015 - 12:39

Lid sinds 13 jul 2015

18 jaar 10 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo allemaal,

 

Ik ben Elles en sinds 9juli gestopt met roken. Pfffff wat een ellende. Ben moe, cranky en duizelig maar ik hou vol ! Ik weet dat het stoppen mij en omgeving zoveel gaat opleveren. Nja over tijdje dan want nu zie ik ut nog niet zo junkie style.... 

 

Heb pas geleden implantaten 2 stuks in onderkaak gekregen en wil deze natuurlijk behouden. Extra grote motivatie dus om te stoppen. Lichaamlijk begon ik ook al aardig wat klachten te krijgen van het roken. Was benauwd, hoesten, erg hoge hartslag ook in rust, altijd koude handen en voeten om nog niet te praten over het stinken van kleding etc... en toch door roken he zo stom. Lang leve verslaving maar nu niet meer. Ik Stop elke dag opnieuw

 

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 13/07/2015 - 13:20

Lid sinds 01 feb 2014

10 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Elles,

Welkom en goed van je dat je bent gestopt!

Voor jou implantaten zeker, want het geneest nu ook veel sneller.

heel veel succes!

afbeelding van rdewit

Geplaatst door rdewit op 13/07/2015 - 15:50

Lid sinds 30 jun 2015

haai Elles,

Volhouden he! Na een week ben je er al voor een groot deel overheen. Zo te lezen ben je cold turkey gegaan? Indien je het niet meer trekt dan kun je nog een hulpmiddel zoals pleisters of kauwgom overwegen. Het helpt mij iig wel. Het haalt de randjes een beetje van de ontwenning af. Alles beter dan weer roken natuurlijk ;-)

Probeer niet te veel aan roken te denken, dat scheelt. Houdt voor ogen wat stoppen jou oplevert (gezondheid, geld, algehele fitheid e.d.). Daarnaast kun je je eens verdiepen in wat roken allemaal voor negatieve gevolgen heeft. Als roker deed je dat niet zo snel maar het kan helpen om je scherp te houden!

 

Succes!

 

afbeelding van stefan1770

Geplaatst door stefan1971 op 19/07/2015 - 11:04

Lid sinds 09 jan 2015

9 jaar 7 maanden geleden gestopt met Alles op een rij.

Hier een grapje: ''Indien je het niet meer trekt'' doe dan dit of dat ......

 

Maar ja ALS ex roker trekt je het natuurlijk definitief niet meer. Het voordeel, de niet roker trekt aan het langste eind van de sigaret, dwz aan de niet rokende zijde, en dat zijn in het geval van de ex roker beide zijden van de sigaret. Ik rook wel heel erg veel denkbeeldige en echte sigaretten niet, die zijn in mijn geval hetzelfde en smaken het zelfde namelijk even lekker als vies.

afbeelding van Rapunzel

Geplaatst door Rapunzel op 20/07/2015 - 14:29

Lid sinds 02 mei 2015

Hoi Elles,

Proficiat, en je hebt 'lichamelijk' de moeilijkste weken als t goed is al zo'n beetje gehad. Je tandvlees wordt nu al beter doorbloed !!

Reactie toevoegen