Ervaringen met Hypnose

Lees hieronder de ervaringen van anderen met Hypnose als methode om te stoppen met roken. Heb je zelf ervaring met deze manier van stoppen laat dan even een reactie achter met daarin jouw ervaringen. Op deze manier proberen wij iedereen een beter inzicht te geven in de verschillende methoden om te stoppen met roken.

Reacties

Geplaatst door Rob Kuijpers (niet gecontroleerd) op 16/01/2017 - 15:00

Lid sinds

Hallo Carla,

Ik ben aangesloten bij HVNL (Hypnose vereniging Nederland)

Je kunt daar eens op kijken en zo kom je bij een goede hypnotiseur/coach die jou kan helpen te stoppen.

http://www.hypnosevereniging.nl/

Heel veel succes

 

Groetjes

Rob Kuijpers

 

 

Geplaatst door carla silberberg (niet gecontroleerd) op 16/01/2017 - 14:42

Lid sinds

heel graag zou ik een goed adres willen om te stoppen met roken doormiddel van hypnose.

vr gr Carla

 

Geplaatst door Rob Kuijpers (niet gecontroleerd) op 13/10/2016 - 09:51

Lid sinds

Hoi Karien,

 

Super van je en goed dat je aangegeven hebt waar ouwproblemen liggen dat maakt het voor de theraeut makkelijker om in de juiste hoek te gaan 'zitten'.

Groetjes en houd vol, je kunt het !!!

Rob Kuijpers, Venlo

Geplaatst door W. (niet gecontroleerd) op 13/07/2016 - 01:12

Lid sinds

Idd knap! Ben sinds mijn 17e stevige rookster. Nu 49 jaar en wil er enorm graag vanaf. Heb vanalles geprobeerd, maar niets hielp. Dacht in hypnose de uiteindelijke oplossing te vinden. Maar helaas... Had iemand gevonden, recensies goed, zou na max. drie sessies gestopt met roken daar de deur uitlopen, eigenlijk al na de eerste sessie, had er uiteindelijk drie gehad, maar niets geholpen. Rook nog steeds. Pas naar een andere hypnotiseur geweest, kreeg daar te horen dat hypnose pas na een week zijn werk doet?? En dat je eerste week op eigen kracht door moet komen, daarna werkt de hypnose pas. Ik had dit vooraf nooit gehoord. Is hier bij iemand iets over bekend? Was zo wie zo al heel snel geirriteerd, omdat ik geen sigaret op kon steken nog dezelfde dag als de hypnose was. De hypnose zou bij mij wel moeten werken, want daar is ook naar gekeken. Maar goed voor mij heeft het tot op heden helaas niet mogen werken. Iemand nog suggesties? Alvast bedankt!

Geplaatst door Nicole Heijs (niet gecontroleerd) op 23/05/2016 - 23:58

Lid sinds

Hallo wat knap zeg! En is het nog steeds zo dat U niet meer rookt. Ik wil ook zo graag stoppen met roken. Ik ben 47 en rook vanaf mijn 12e best stevig. Ik zou heel erg graag een reactie ontvangen van U. Groetjes Nicole.

Geplaatst door Karientje41 op 19/11/2015 - 09:48

Lid sinds 12 nov 2015

Ik heb hypnose geprobeerd omdat ik verder al bijna alles gehad had. Van de pleisters en de kauwgom tot de laser gebeuren. Door de laser (soort van accupunctuur maar dan met laser) kwam ik nog niet de 2 de dag door! Met de pleisters is het wel te doen maar je mist even goed dat 'vriendje' en je gaat daardoor weer terug roken. Ook omdat je niet afkickt van de nicotine natuurlijk. |Ik had bij Rob Kuijpers - mijn hypnotiseur ook aangegeven dat dat 'missen' mijn zwakke plek was en ik daardoor telkens weer begin met roken. Hij heeft dat meteen goed aangepakt! Ik rook niet meer sinds 17 oktober. Ik ben er nog niet helemaal overheen want ik doorga nu die fase van 'rouwen' om mijn vriendje maar dat hoort erbij. Ik heb absoluut geen behoefte aan een peuk en ik kan het anderen heel goed zien doen. Ook helemaal geen moeite mee. Dat is zo fijn! Dit rouwen vind ik persoonlijk het moeilijkst van alles. Maar het is wel zo dat de hypnotiseur me zo 'geprogrammeert' heeft, dat ik dit erg goed kan relativeren. Echt verbazend dat zoiets kan en ik had het al veel eerder moeten doen! Mijn dochter van 11 zegt hetzelfde. Sterker nog, zij doet me inzien hoe ik een ander persoon was door het roken. De blijheid kwam doordat ik meer en meer ging roken om dat stofje aan te maken waardoor je je blij voelt. Het is ook echt een verslaving en eentje dat zeker niet onder doet voor heroine verslaving! Ik ben nog niet in opperstemming maar het gaat steeds beter. Ook het slapen. Dit was de eerste week gewoon rampzalig! Misschien hooguit 1 a 2 uurtjes pitten en verder rusteloze nachten. Gelukkig allemaal over nu. Uitslapen kan ik blijkbaar niet meer maar ik kom wel aan mijn welverdiende 7 uurtjes slaap/nacht. 

 

Ik zou iedereen zeggen, doorzetten! We kunnen het! Het is zoveel prettiger zonder die troep!

Aan iedere stopper...heel veel succes en vooral begrip binnen je familie en vrienden!

<img style="border:0" src="http://www.forumticker.nl/tickers2/tickers/image/stoppen_met_roken/a-ticker-6/aa-roken-4/2015-10-17/-1035/366/MSBtYWFuZCAmIDMgZGFnZW4gZ2VzdG9wdCBtZXQgcm9rZW4u/stoppen_met_roken.png" alt="Stoppen met Roken">

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 05/11/2013 - 12:09

Lid sinds

Hoi Carla,

Ten eerste mijn excuses voor mijn late reactie. Simpelweg wist niet hoe het hier werkte en of ik inderdaad vragen zou krijgen. Inmiddels heb ik ook begrepen dat het niet de bedoeling is dat ik op deze site reclame zal maken. 

Ben je inmiddels als gestopt vroeg ik me af?    

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 06/09/2013 - 16:40

Lid sinds

Beste harold , vraagje ? nog steeds niet rokend ? ik zat dit allemaal te lezen en ben nieuwgrierig hoe het met het roken staat , omdat ik zelf ook wil stoppen, zou je daar op willen reageren , en zo ja hetb je een adres voor behandeling ,

groetjes Carla 

Geplaatst door Remini69 op 30/08/2013 - 22:01

Lid sinds 30 aug 2013

6 jaar 10 maanden geleden gestopt

Het leek mij fantastisch. Een paar sessies hypno en klaar. Ook dat was de ommekeer van Allen Care  volgens zijn boekje, al staat het slechts even genoemd in hoofdstuk ?. In mijn geval was het een grote teleurstelling. Hoop geld kwijt en niet het effect waar ik op had gehoopt. Geeft maar weer aan dat een middel niet voor iedereen hoeft te werken.

Geplaatst door johnnycamaro op 10/05/2013 - 11:31

Lid sinds 10 mei 2013

Ik rookte al 27 jaar terwijl ikzelf 38 jaar ben. Kun je nagaan. Zovaak willen stoppen maar ging gewoon echt niet.

Heb nou dus 18 maart jl hypnose gehad van 1 sessie van een uur. Toen ik buiten kwam van alles weer geprobeerd om die behoefte aan een sigaret te krijgen. Veel gegeten bij de MC. Donalds.....pilsje gedronken waarbij de behoefte ook altijd groot was.....maar niks. Gewoon geen behoefte aan. Het is uit mijn onderbewuste gepraat dus ben niet meer met roken bezig. Het voelt als een hele bevrijding. Ik vind het een echte aanrader.

John Bussers,

Reactie toevoegen