Ervaringen met Nicorette

Hieronder de ervaring van anderen met het gebruik van de Nicorette inhaler als middel om van het roken af te komen. Help je zelf ervaring met de inhaler van nicorette, we zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Reacties

Geplaatst door Hans Den Haag op 07/06/2018 - 09:34

Lid sinds 07 jun 2018

2 maanden 2 weken geleden gestopt met Nicorette mondspray.

Gister had ik eindelijk na jaren telkens weer war anders proberen de drang om te gaan stoppen ik had al maanden de mentol spray in huis en ben daarmee dus begonnen

Ik hoop dat ik het ga trekken maar heb een vraag voor jullie

Heb zelf copd fase4 veel ellende dus ook met slijm wat soms blijft hangen omdat inmiddels 1 stemband niks meer doet heeft er iemand ervaring of de spray nadelig kan werken op mijn situatie

P.s. ik denk dat ik nu eindelijk de stap heb kunnen nemen omdat ik elke dag met mijn kleinkinderen buitenspeel en ga inzien dat ze nog lang van opa moeten kunnen genieten

Geplaatst door Kaap (niet gecontroleerd) op 06/04/2018 - 01:52

Lid sinds

Ik heb eerlijk gezegd nog geen andere nicotine vervanger geprobeerd maar ik rook nu toch al twee weken niet meer dus helpen doet het zeker. Ik heb begrip voor bijwerkingen die andere ondervinden maar ikzelf heb met nicotinespray geen enkele last. Het ziet er voor omstaanders wat raar uit en ik moet soms wat boeren maar verder niets. Het is snel en efficient, je kan een dosis nemen wanneer je het zelf echt nodig acht, niet zoals pleister die constant nicotine afgeven. Uiteindelijk ben ik nu gewoon content dat ik niet meer rook, nog steeds verslaafd aan nicotine ok, maar roken lijkt me nog een pak schadelijker. Ga ik er hierdoor helemaal vanaf geraken, geen idee, tijd zal het uitwijzen, maar naar mijn mening is honderd keer proberen om te stoppen beter dan afwachten tot dat het moet of niet meer gaat.

Geplaatst door TJ (niet gecontroleerd) op 02/01/2017 - 10:37

Lid sinds

Dit spul is ranzig zeg. Ik merk wel dat ik geen zin meer heb in roken na zo'n spraytje en inderdaad(meerdere reacties) ik gebruik het alleen bij extreme honger(het is echt niet normaal zo vies). Ik denk dat een asbak likken ook goed werkt.

Mijn ervaring: de zin in ook maar iets in het leven verdwijnt als je hiervan een spray neemt. je wordt misselijk en je strot gaat helemaal kapot. Maar aan roken denk je niet meer. Dus ik blijf er toch nog even gebruik van maken.  

Geplaatst door Rutger de Jong (niet gecontroleerd) op 07/11/2016 - 12:11

Lid sinds

Ik gebruik Nicorette methol spray alleen voor de moeilijke momenten, maar ze halen bij mij de trek in een sigaret niet helemaal weg. Tevens prikt het op de tong. 

Geplaatst door nol (niet gecontroleerd) op 26/10/2016 - 21:28

Lid sinds

je wordt er niet ziek van, ben twee gestopt geweest. ben weer gaan roken, en ben vandaag weer begonnen met nicorette. wat ik gelezen heb dat je beter tegen je gehemelte moet spuiten en ongeveer twee minuten door je neus moet ademen het voordeel is als je achter op je tong spuit je een vreemde smaak krijgt zit mentol in. en jekrijgt veel minder de hik. succes er mee.

Geplaatst door nol (niet gecontroleerd) op 26/10/2016 - 21:27

Lid sinds

je wordt er niet ziek van, ben twee gestopt geweest. ben weer gaan roken, en ben vandaag weer begonnen met nicorette. wat ik gelezen heb dat je beter tegen je gehemelte moet spuiten en ongeveer twee minuten door je neus moet ademen het voordeel is als je achter op je tong spuit je een vreemde smaak krijgt zit mentol in. en jekrijgt veel minder de hik. succes er mee.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 21/09/2016 - 21:06

Lid sinds

Hallo iedereen, ik begin morgen met de Nicorette mondspray. Ik wil heel graag weten hoe jullie het hebben gebruikt qua waar jullie het precies spuiten enz.. En mijn tweede vraag is of je er heel erg ziek van word. Dat is misschien wel mijn grootste angst.

Geplaatst door Makko op 15/07/2016 - 09:51

Lid sinds 26 jun 2016

2 jaar 2 maanden geleden gestopt met Nicorette.

Deze spray heeft mij door de moeilijke momenten heen geholpen. Ik heb de gebruiksaanwijzing genegeerd: niks continue gebruiken, maar alleen als de rookhonger te erg werd. Eén verstuiving was dan meestal voldoende. Na een week gebruik heb ik 'm weg kunnen leggen: niet meer nodig gehad.

Je kunt er inderdaad goed misselijk van worden en een nare hik krijgen. De truc die bij mij werkt: tegen je gehemelte sprayen, via de neus adem halen en NIET slikken, ook al produceert je mond wat meer speeksel. Na een minuut of zo is de prikkelbaarheid wel weg.

Ik vind dit een ideaal hulpmiddel!

Geplaatst door dijkdt op 18/04/2016 - 14:15

Lid sinds 18 apr 2016

De inhaler hielp bij mij niet. Het had geen enkel effect. Na een paar dagen was het pompje kapot. Kan natuurlijk aan dit ene exemplaar gelegen hebben.

Geplaatst door dijkdt op 18/04/2016 - 14:14

Lid sinds 18 apr 2016

De inhaler hielp bij mij niet. Het had geen enkel effect. Na een paar dagen was het pompje kapot. Kan natuurlijk aan dit ene exemplaar gelegen hebben.

Reactie toevoegen