Ervaringen met nicotinekauwgom

Lees hieronder de ervaringen van anderen die gestopt zijn met hulp van nicotinekauwgom.  Heb jij ervaring met het gebruik van pleisters? Schrijf ze op en deel het met anderen op deze website. Wil je meer weten over deze stopmethode, kijk dan op de pagina over nicotinekaugom.

Reacties

Geplaatst door piet01 op 25/06/2012 - 18:36

Lid sinds 25 jun 2012

9 jaar 2 weken geleden gestopt

Hallo allemaal,

Ik wil nu echt eens voorgoed van de nicotinekauwgums af.

Ben al meer dan twee jaar gestopt met roken maar gebruik zo af en toe

nicotinekauwgums.De laatste keer heb ik drie maanden geen nicotinekaugums

gebruikt maar ben toch weer begonnen.

Morgen wil ik stoppen.

Geplaatst door godinhera op 05/03/2012 - 19:59

Lid sinds 05 Mar 2012

6 jaar 1 week geleden gestopt

Vind zelf dat de kouwgom goed werkt, ik gebruik nu na drie weken drie á vier kouwgoms per dag en het gaat super! Voor nood heb ik de inhaler ook nog, maar die gebruik ik zelden. Het is echt te doen, ik rookte 35 jaar 25 sigaretten per dag. Als je echt wilt moet het lukken!!

Geplaatst door ruthje1984 op 01/02/2012 - 10:23

Lid sinds 31 jan 2012

mij heeft dat allemaal niet geholpen die hulp middelen!je moet het allemaal zelf willen de eerste dag had ik het meeste last!maar als je in een sport springt dan kan je je goed afreageren ook!ik ben nu aan dag 3 en voel me super en vooral fitter!dus allemaal volhouden!je moet gewoon karakter hebben en niet plooien

Geplaatst door petravink op 30/01/2012 - 11:08

Lid sinds 30 jan 2012

Ik gebruik ook de kauwgom en de tabletjes, beiden erg smerig, maar het werkt toch wel, ik ben juist minder snel geirriteerd, omdat ik juist blij ben dat ik niet meer rook. Nu alleen nog van 2 ochtendpeuken af. Vanaf morgen doe ik dat want ik wil echt zonder.

Geplaatst door Angela3 op 26/01/2012 - 14:41

Lid sinds 26 jan 2012

Gebruik sinds anderhalve week nicotinekauwgums.. 3 of 4 per dag.. het helpt wel voor dat moment.. maar vind het stoppen met roken toch nog erg moeilijk! Hoop dat de drang naar het roken snel minder wordt.. ben ook veel sneller geirriteerd.. ben een paar kilo aangekomen.. denk door mijn eetgedrag.. eet een stuk meer. Was ik maar nooit begonnen met die stomme sigaretten!

Reactie toevoegen

Pagina's