Ervaringen met nicotinekauwgom

Lees hieronder de ervaringen van anderen die gestopt zijn met hulp van nicotinekauwgom.  Heb jij ervaring met het gebruik van pleisters? Schrijf ze op en deel het met anderen op deze website. Wil je meer weten over deze stopmethode, kijk dan op de pagina over nicotinekaugom.

Reacties

Geplaatst door Gerrit 1956 op 25/07/2012 - 12:54

Lid sinds 22 jul 2012

Gisteren heb ik de stap gemaakt, want van cold turkey werd ik helemaal geksad
Dus heb ik de kruidvat bezocht en vond daar de niquitin mini zuigtablet.
Dat spul bijt als de pest en ik kreeg steeds weer de hik, maar beter de hik dan wolken rook om mij heen.
Deze tabletten neem ik alleen maar als ik het niet kan houden, er zit immers 4mg nicitine in, en ik wil er zo min mogelijk van gebruiken.
Het is alijd beterder dan 20 tot 25 kleine sigaartjes en een pijp per dag!
Wat mij wel opvalt, die nicotine tabletten en/of kauwgum geven het zelfde effect als een slurp vocht uit een pijpno dat is verschrikkelijk vies!! BLEHH. (dat is ook een reden om zo min mogelijk van deze tabletten te slikken, volgens de bijsluiter mag je er 15 per dag slikken, nou liever niet, dan wordt ik net zo groen als de hulk!)
Maar ja, ik ben wel bevrijdt van de rook, waarin nog veel meer schadelijke stoffen zitten, en ik hou het op deze manier beter vol.

Geplaatst door piet01 op 25/06/2012 - 18:36

Lid sinds 25 jun 2012

9 jaar 8 maanden geleden gestopt

Hallo allemaal,

Ik wil nu echt eens voorgoed van de nicotinekauwgums af.

Ben al meer dan twee jaar gestopt met roken maar gebruik zo af en toe

nicotinekauwgums.De laatste keer heb ik drie maanden geen nicotinekaugums

gebruikt maar ben toch weer begonnen.

Morgen wil ik stoppen.

Geplaatst door godinhera op 05/03/2012 - 19:59

Lid sinds 05 Mar 2012

6 jaar 8 maanden geleden gestopt

Vind zelf dat de kouwgom goed werkt, ik gebruik nu na drie weken drie á vier kouwgoms per dag en het gaat super! Voor nood heb ik de inhaler ook nog, maar die gebruik ik zelden. Het is echt te doen, ik rookte 35 jaar 25 sigaretten per dag. Als je echt wilt moet het lukken!!

Geplaatst door ruthje1984 op 01/02/2012 - 10:23

Lid sinds 31 jan 2012

mij heeft dat allemaal niet geholpen die hulp middelen!je moet het allemaal zelf willen de eerste dag had ik het meeste last!maar als je in een sport springt dan kan je je goed afreageren ook!ik ben nu aan dag 3 en voel me super en vooral fitter!dus allemaal volhouden!je moet gewoon karakter hebben en niet plooien

Geplaatst door petravink op 30/01/2012 - 11:08

Lid sinds 30 jan 2012

Ik gebruik ook de kauwgom en de tabletjes, beiden erg smerig, maar het werkt toch wel, ik ben juist minder snel geirriteerd, omdat ik juist blij ben dat ik niet meer rook. Nu alleen nog van 2 ochtendpeuken af. Vanaf morgen doe ik dat want ik wil echt zonder.

Geplaatst door Angela3 op 26/01/2012 - 14:41

Lid sinds 26 jan 2012

Gebruik sinds anderhalve week nicotinekauwgums.. 3 of 4 per dag.. het helpt wel voor dat moment.. maar vind het stoppen met roken toch nog erg moeilijk! Hoop dat de drang naar het roken snel minder wordt.. ben ook veel sneller geirriteerd.. ben een paar kilo aangekomen.. denk door mijn eetgedrag.. eet een stuk meer. Was ik maar nooit begonnen met die stomme sigaretten!

Reactie toevoegen

Pagina's