eten, stoelgang, kort lontje en slecht slapen

Geplaatst door chickychickk op 09/04/2013 - 15:28

Lid sinds 09 apr 2013

10 jaar 1 maand geleden gestopt

Hallo medestoppers,

 

Ik ben nu sinds afgelopen vrijdag (weer) rookvrij. Dit is nu mijn vijfde stopdag. Jammer genoeg vind ik het best zwaar tot nu toe (vorige keer toen ik succesvol stopte had ik na 3 dagen nergens meer last van). Ik heb namelijk de hele tijd honger, poep wat moeilijker en slaap echt heel slecht. Aan de ene kant ben ik heel moe, maar aan de andere kant heb ik zoveel energie dat ik het liefst veel rondjes zou willen rennen. Verder ben ik soms echt opgefokt grrr haha. Ik hoop dat het allemaal snel over gaat. Vanaf vandaag probeer ik me te houden aan een strikt eetschema zodat ik niet aankom. Hoop dat het snel over gaat hoelang zouden deze irri verschijnselen nog duren?frown

Herkennen jullie dit ook? Hoelang duurde het bij jullie die rare verschijnselen? Hoe bevalt het stoppen jullie vandaag? We gaan ervoor!!laugh

afbeelding van whoopiee

Geplaatst door whoopiee op 09/04/2013 - 18:08

Lid sinds 13 mei 2011

12 jaar 3 weken geleden gestopt met Lasertherapie.

Hoi Chikkychick,

 

Iedereen heeft in meer of mindere mate last gehad van deze verschijnselen.

Het duurt inderdaad maar ca. 3 dagen voordat de giffen je lichaam uit zijn - maar dan begint je lichaam zich pas te schonen, en dat kan best een tijd duren.

 

Zaak is om door te bikkelen, elke dag voornemen dat je die dag niet rookt en jezelf elke avond een schouderklopje geven dat het weer gelukt is.

 

Je kan je ook bij de aprilstoppers aansluiten :

Berichtje plaatsen en lekker meekletsen daar met je lotgenoten.

http://ikstop.nl/stoppers-april-2013?page=15#comment-183214

 

Heel veel succes !!yes

 

Geplaatst door Ruut op 10/04/2013 - 08:08

Lid sinds 30 dec 2012

Hoi,

Probeer de verschijnselen die je nu ervaart niet als negatief te ervaren is mijn advies.. Je lichaam past zich aan aan de nieuwe, gezonde situatie. Je lijf maakt zich op om te herstellen na jarenlang vergiftigd te zijn. Wees dankbaar dat je lijf dit herstellend vermogen heeft!! Ga aub niet alleen maar de nadruk leggen op wat jij als ' negatief' ervaart, maar geef positieve aandacht aan het ' schonen'  wat je lichaam voor jou doet. Verwelkom het!!

Geplaatst door blaoi op 10/04/2013 - 14:26

Lid sinds 16 mrt 2013

Ik ben 4 weken geleden gestopt met roken, gebruik wel nicotinepleisters en ben vorige week aan de 2e fase begonnen.

chickiechickk ik herken de verschijnselen wel, mijn stoelgang is veranders, ben aangekomen terwijl ik niet meer eet, dus mijn stofwisseling is veranderd, ben regelmatig niet te genieten maar we hebben het ervoor over, heb wel een terugvalletje gehad en een shaggie opgestoken, maar dacht waarom doe ik dat nou?? We bikkelen verder maar ik vind het persoonlijk steeds moeilijker worden de eerste 2 weken gingen me (te) makkelijk af maar daarna werd het moeilijker. Hopen dat het straks weer wat makkelijker gaat worden daar hou ik me maar aan vast.

 

 

 

 

Reactie toevoegen