even voorstellen

Geplaatst door angela1978 op 13/09/2018 - 15:10

Lid sinds 13 sep 2018

9 maanden 1 week geleden gestopt met Tabex.

Ik zit sinds 6 september aan de Tabex. Na het innemen van deze pillen kreeg ik hoofdpijn. Bij dag 2 kreeg ik hier ook nog neigingen tot braken bij. (sorry voor deze binnenkomer). Ben dus maar hierna gestopt op 7 september 09.30.

Reden voor het stoppen was dat mijn vriend wilde stoppen maar het niet lukte omdat hij mij zag roken. Toen heb ik de knoop na 25 jaar ook maar doorgehakt. Als ik het niet probeer weet ik ook niet of ik het kan. Indien het niet lukt weet ik voor de volgende keer waar ik op moet letten.

Het is nu 13 september en ben nog steeds gestopt. Ik vind het dus ook super moeilijk en er begint nu ook wat chagerijnigheid bij te komen. Ik probeer eigenlijk alles te doen wat ik voorheen ook deed met een sigaret alleen nu zonder.

Ik vraag me of hoe lang de zin naar een sigaret blijft????? Het meerendeel zegt dat de eerste 10 dagen het ergste zijn. Nu daar ben ik bijna. Het goede nieuws is ben al 153 uur zonder sigaret  en heb al 5 pakjes sigaretten van 26 niet gerookt (volgens de app). JOEHOE!!!!!

Reactie toevoegen