Even voorstellen

Geplaatst door vddamme94 op 16/06/2014 - 18:32

Lid sinds 16 jun 2014

Hallo, ik ben Leendert en ik ben nu 20 jaar!

Ik ben begonnen op mijn 15e met roken- vond het toen stoer- en wil er nu ontzettend graag definitief van af. Ik sport op redelijk hoog niveau (voetbal) en ik ben ook een fan van hardlopen. Je zou zeggen dat dat redenen genoeg zijn om het definitief te laten, maar ik ben gewoon verslaafd.

Ik rook nu vijf jaar lang circa een half pakje per dag, alleen als ik moet trainen of moet voetballen rook ik voor het sporten niet. Maar na het opstaan 's ochtends i.c.m. koffie, de koffiepauze rond 10:00, na de lunch, 's avonds, etc. kan ik het gewoon niet laten en moet ik even roken.. 

I.c.m. een biertje of een andere alcoholische vernsnapering is het al helemaal lastig voor mij!

Ik heb sinds drie jaar een relatie en mijn vriendin is er ook totaal niet van gecharmeerd. Ik heb daarom met haar afesproken dat het maar eens klaar moet zijn. Vandaag was dag 1, viel me opzich wel mee. Ik had dan wel een erg drukke dag met 's ochtends een tentamen en 's middags werken. Net gegeten en daarna hardlopen. 

Zondag na te hebben gebarbecued dus mijn (hopelijk) laatste peuk gerookt. 

Ik zal hier af en toe mee lezen om wat afleiding te vinden en tips op te doen op er echt mee te kappen. Ik denk dat het mijn (nu toch al redelijke) conditie een flinke boost zal geven. Tevens zal het forse financiële meevaller voor me gaan betekenen. 

Het zal een flinke mentale strijd zijn, maar moet nu maar even karakter tonen..

Groeten, Leendert. smiley

 

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 16/06/2014 - 18:38

Lid sinds 01 feb 2014

7 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Leendert,

Welkom en een goed besluit van je om te stoppen,sluit je aan bij de junistoppers!

Reactie toevoegen