Even voorstellen :D

Geplaatst door dannyfocke op 12/04/2018 - 20:32

Lid sinds 12 apr 2018

2 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Goede avond allemaal,

Mijn naam is Danny Focke en ik ben 35 jaar, ik rook al sinds mijn 15de. Ik rook dus nu al langer dan ik niet gerookt heb.

Ik ben gestopt sinds 08-04-2018 om 07:00 uur. Mijn vrouw is al bijna 2 maanden gestopt inmiddels. 

De reden voor stoppen is hellaas dat me vrouw borstkanker heeft gekregen en omdat de chemo beter werkt zonder roken is ze gestopt (Cold Turkey).

Ik zelf kon dat niet en ben eerst een tijdje electrisch gaan roken met afbouw in MG nicotine en totaal geen peuken meer.

Hoe vaker ik dat rookte hoe vaker ik het smeriger vond smaken. Ik was er gewoon echt klaar mee! Op 08-04 ben ik vanuit mijn nacht naar bed gegaan en niet meer gerookt (heb wel de tijd afgesloten met een normale peuk die me ook niet smaakte) Ik heb toen nog 2 nachten gedraaid samen met een collega die wel rookte en had dus direct een zware vuurdoop waar ik door heen ben gekomen.

Tot nu toe valt het me allemaal reuze mee het stoppen en had het erger verwacht. Af en toe wel last maar dan ga ik met de kids even stukje lopen of spelen en trekt het wel weer weg. Of ik eet wat dat ben ik wel meer gaan doen. Maar tot nu toe voelt het goed.

Ik ga verder dit forum in de gaten houden en gezellig mee doen.

Groet Danny

afbeelding van suus6

Geplaatst door suus6 op 12/04/2018 - 22:36

Lid sinds 04 nov 2017

2 jaar 8 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Danny en welkom hier! Super dat je gestopt bent, al is de reden natuurlijk heel triest. Hoop dat het met je vrouw allemaal goed komt en de chemo goed aanslaat. Moeilijk hoor, om in zo'n stressperiode te stoppen, maar misschien voor jullie juist wel n extra stok achter de deur. Heel veel succes in elk geval, de eerste dagen heb je er al opzitten dusgewoon lekker zo doorgaan haha. Er is hier op t forum trouwens ook n aprilgroep, met mensen die ook onlangs gestopt zijn. Je vindt die bij de categorie maandclubs en lijsten. Soms is t fijn om te kletsen met mensen die in dezelfde stopfase zitten en ervaringen te delen, dus als je zin hebt zou ik zeggen...klets daar lekker mee. :-)

afbeelding van Roos39

Geplaatst door Roos39 op 13/04/2018 - 03:54

Lid sinds 03 feb 2012

2 jaar 5 maanden geleden gestopt met E-sigaret.

Welkom Danny,

IK ben 9/4 gestopt, heel veel succes!!

Go for it!

Groetjes,

Roos.

Reactie toevoegen