ff voorstellen

afbeelding van Kwame

Geplaatst door Kwame op 12/12/2012 - 17:03

Lid sinds 12 dec 2012

9 jaar 3 maanden geleden gestopt

Na 15 jaar roken is het genoeg geweest ! Mijn 2e poging om te stoppen met roken is nu 2,5 dag bezig. Ik heb een flinke doos vol met nicotine pleisters om mij te helpen:)

Ik moet zeggen dat de pleister van 21mg zijn werk goed doet. Ik had nooit gedacht dat pleisters zouden helpen maar ik moet zeggen dat de lichamelijke zin in een sigaret er haast niet is. De pleister geeft mij het gevoel dat als ik nu een sigaret ga roken ik zal moeten kotsen. Ik rookte 20 sigaretten per dag. Ik zit 40 uur per week op kantoor en zal nu de roddels in de rookcabines moeten missen maar ach ik sta sterk en ben volledig op mezelf gefocused, ik ga dit gevecht winnen! Ipv elk uur een sigaretje ga ik nu twee keer per dag een kwartiertje buiten lopen. 

Ik verwijder de pleister rond een uur of 10 savonds voor het slapen want slapen met z`on pleister resulteert bij mij in scary nachtmerries. Kon er niet van slapen de 1e nacht en heb de pleister toen in de nacht verwijderd. 

... het is 5 uur op dit moment ik mag naar huis... morgen meer :) succes iedereen! 

 

Greetz Kwame

 

Geplaatst door Erwin25jaargerookt op 23/12/2012 - 20:38

Lid sinds 16 dec 2012

6 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo kwame, 

zie dat we zo'n beetje op dezelfde dag zijn gestopt en beide pleisters gebruiken. Ik ben al eens eerder 2 maand gestopt, toen ook met pleisters en deed ze inderdaad ook voor het slapen gaan af omdat ik er ook last van kreeg, zelfde als jij. En doe ze nu ook weer af voor het slapen gaan. 

Heb slechts 1 moeilijk moment gehad, voor de rest vangen de pleisters de ergste zin in een sigaret prima op. Het is alleen het doorbreken van mijn patroon die je jaren hebt gehad door het roken. Maar ook dat is eigenlijk prima te doen. 

Succes verder en de groeten, 

erwin

Reactie toevoegen