Foutmelding pagina ervaringen Tabex?

Geplaatst door Rapunzel op 28/04/2017 - 12:16

Lid sinds 02 mei 2015

Hallo Tabex-fans e.a.,

Ik wilde even laten weten dat ik de redaktie van dit ikstop.nl een PB heb gestuurd om te vragen waarom de ervaringen-pagina van Tabex (en champix-Zyban?) al enkele dagen niet te bereiken is?

Het gaat om de link waar je naartoe wordt gestuurd als je op deze pagina bent, de 'methode'-omschrijving van Tabex: http://ikstop.nl/tabex-stoppen-roken
en als je daar dan klikt op 'forum Tabex' - dan krijg je de link http://ikstop.nl/champix-tabex-zyban , maar die geeft nu steeds een foutpagina.

En ik heb ook gevraagd of dat te maken heeft met de klachten over de op dit forum genoemde 'Tabex-shop'?

Wordt vervolgd dus.

Geplaatst door Rapunzel op 05/05/2017 - 16:24

Lid sinds 02 mei 2015

Nog steeds niks gehoord van de redaktie: hoe moet ik het dan laten weten?

Inmiddels is er wel iets veranderd geloof ik: ik kwam via een omweg die ik niet meer kan reconstrueren op de reactiepagina, maar daarop lijken de laatste reacties met klachten over de Tabex Shop wel verdwenen? En ik kan er nu geen nieuwe reactie achterlaten?http://ikstop.nl/tabex-online-bestellen 

Geplaatst door pepim op 12/05/2017 - 14:36

Lid sinds 29 feb 2008

16 jaar 5 maanden geleden gestopt

gefixed; het plaatsen van reacties is weer mogelijk

Geplaatst door Rapunzel op 12/05/2017 - 22:26

Lid sinds 02 mei 2015

Er lijkt wel e.e.a. veranderd, zoals ik al had gezien, zie hierboven 5 mei, maar ik zie nog steeds die recente negatieve reacties op de Tabex-shop niet meer, of wel? Die waren van (o.a.) Jan, Mien en mij.

Reactie toevoegen