gestopt

Geplaatst door Persy op 13/09/2016 - 09:37

Lid sinds 13 sep 2016

7 jaar 3 weken geleden gestopt met Champix.

Hallo,

Ik ben op 29 augustus gestopt met roken.

Ik heb dit gedaan met Champix. Al vanaf dag 1 dat ik het slikte had ik het gevoel alsof ik een asbak stond uit te likken, zo smerig.

Daarom ben ik in de eerste week van het slikken al gestopt met roken, het was gewoon echt te vies. En ik vond het eigenlijk wel stoer, want het deed wat ik ervan verwacht had. Maar naarmate de dosis werd verhoogd voelde ik me steeds vreemder en vager. Ik verloor grip op de realiteit en voelde me niet goed.

Na overleg met mijn 'anti-rook-begeleider' de dosis gehalveerd maar het nare gevoel bleef.

Inmiddels ben ik helemaal gestopt met de Champix en ondanks dat het soms heel erg lastig is rook ik inmiddels nog steeds niet. Echter, er zijn wel omstandigheden die voor mij heel erg motiverend werken om niet meer te willen roken. Zonder die omstandigheden weet ik niet of ik het zo dapper zou volhouden. 

Al zoekende op internet naar ervaringen met Champix kwam ik dit forum tegen en ik werd nieuwsgierig. Zodoende mijn aanmelding hier.

afbeelding van Adrie010

Geplaatst door Adrie010 op 13/09/2016 - 12:09

Lid sinds 07 jan 2012

6 jaar 12 maanden geleden gestopt

Helaas zijn er mensen voor wie Champix nare bijwerkingen heeft. Heel verstandig dat je er mee gestopt bent.

Natuurlijk moet je nu doorgaan met stoppen... hou vol, de nicotine is inmiddels al uit je lichaam, lees en schrijf mee op het forum en sluit je aan bij de maandclub van de september 2016 stoppers.

Heel veel succes, de moeilijke momenten worden steeds minder.

Reactie toevoegen