Gestopt

Geplaatst door Hieke op 06/11/2016 - 11:23

Lid sinds 06 nov 2016

Hallo ik ben Hieke

Ik ben gestopt op 3 ocktober 2016 om kwart over vijf.Ik ben dus morgen 5 weken gestopt.Ik ben trots op mezelf! Ik heb weinig last van ontwennings verschijnselen.

Wel dat ik af en toe de behoefte aan een sigaret heb!Maar die gedachte verdring ik dan om te denken hoe slecht het is.Ik ben 63 jaar en rook al vanaf dat ik 14 ben. Dus al een hele tijd.Ik ga stoppen omdat ik toch bang voor mijn gezondheid ben,vorig jaar beginstadium copd vast gesteld. Toen zei de longarts dat als ik zou stoppen met roken het beter zou gaan maar hij kon het me niet verplichten!Ik ben wel 3 kilo egroeit omdat het eten me beter smaakt maar dat ben ik nu weer aan het minderen . Anders val ik van de ene verslaving in de andere en dat is de bedoeling niet.Ik ben blij dat ik gestopt ben want ik zie nu ook pas hoeveel geld het me koste!!!!Ik doe namelijk het geld voor een maand in een spaarpot.Ik rookte 5pakjes shag en een grote palmal box in de week.Ik wil mensen graag stimuleren maar word zelf ook graag gestimuleerd.Ik schrijf dan ook iedere maandag om kwart over 5 een stuk op fb om te zeggen hoe mijn week was.Ik krijg daar zoveel lieve reacties op ...Ik wens iedereen het beste toe die gestopt is en hou vol.yesyes

Geplaatst door Ruut op 06/11/2016 - 11:59

Lid sinds 30 dec 2012

Hallo Hieke,

Fantastisch verhaal!! Goede drijfver om eindelijk te stoppen. Sluit je aan bij de oktoberstoppers van 2016, daar krijg je steun, maar kun je ook steun bieden (maandgroepen). Respect voor je!

Reactie toevoegen