gestopt

Geplaatst door Nick Neem op 15/02/2018 - 06:33

Lid sinds 15 feb 2018

Hoi,

Ik ben inmiddels weer bijna 3 weken clean van cannabis en tabak. Methode: cold turkey. Lang geworsteld want dit is mijn zoveelste poging. Je gaat je op den duur afvragen of het ooit nog wel gaat lukken. Ik probeer mijn terugvallen te analyseren en merk dat het steeds begint met blowen. Eerst puur in een pijpje, gaandeweg komt er tabak bij en zit je gewoon weer jointjes te roken waarna de stap naar het kopen van een pak shag vanzelf gaat. Misschien is delen op een forum helpend? Ik wil er in ieder geval voor gaan, gewoon omdat ik me nu beter voel dan pakweg een maand geleden.

afbeelding van suus6

Geplaatst door suus6 op 15/02/2018 - 08:56

Lid sinds 04 nov 2017

5 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Nick, welkom hier.  Tuurlijk gaat het je ooit wel lukken! Sommige mensen hebben gewoon wat meerdere stops nodig voordat ze definitief die knop kunnen omzetten. En wie weet is dit jouw definitieve stop, je bent in elk geval al lekker onderweg met de 3 bijna drie weken yes

En vooral omdat je je al beter voelt dan een maand geleden....tss waarom zou je er dan ooit nog eentje opsteken? Dit forum kan je misschien helpen en gemotiveerd houden. En er staan zat ervaringen en tips van andere waar je misschien iets aan hebt. Als je meeer wilt kletsen met andere stoppers kun je ook altijd meeschrijven in een van de maandclubs verderop in het forum. Succes!!

Reactie toevoegen