Gestopt met roken en blowen

Geplaatst door Cynthiaa op 31/10/2016 - 00:04

Lid sinds 31 okt 2016

Hallo allemaal,

mijn naam is Cynthia en ik ben sinds 3 dagen gestopt met roken na 10 jaar en met blowen na 8 jaar.

ik had verwacht dat de eerste paar dagen totaal niet lastig zouden zijn. maar ik merk al vanaf dag 1 dat het toch erg lastig is.

vanaf dag 1 heb ik al last van huilbuien en zo gezegde discussie met mezelf in mijn hoofd. dit word zo erg dat ik letterlijk gek word van mezelf.

slapen is ook niet echt een prettje. als ik eenmaal slaap na 2 a 3 uur word ik om het uur wakker.

zijn er meer mensen hier met deze ervaring?

Geplaatst door For ever op 31/10/2016 - 01:19

Lid sinds 25 sep 2016

Hallo Cynthia.... heel goed dat je gestopt bent. Bijna alle stoppers herkennen wel jouw ontwenningsverschijnselen. Lees het forum maar eens goed door, er staan ook aardig wat goede tips. Stoppen met roken is geen makkie, besef dat wanneer dat wel zo was, er nauwelijks nog rokers op de wereld rond zouden lopen.

Misschien een idee om een hulpmiddel te gaan gebruiken of wat boeken over het stoppen met roken te lezen.

Wees trots op jezelf dat je nu eindelijk eens je eigen wil kan bepalen en niet meer de dwang van de sigaret moet volgen. Het klinkt hard, maar in feite ben je gehersenspoeld en wordt je leven bepaald door de peuk.

Veel succes.

Geplaatst door Grace op 01/11/2016 - 18:36

Lid sinds 14 mrt 2012

7 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Nou dubbel knap van jou. Respect hoor. Probeer de eerste tijd door te komen. Het gaat straks beter, heus! Heb je geen begeleiding? Dat hielp mij in het begin. Het is niet niks, stoppen met 2 verslavingen. Je zult straks zo blij zijn als je er van af bent. Heel veel succes!

Geplaatst door Cynthiaa op 02/11/2016 - 11:13

Lid sinds 31 okt 2016

nee ik doe het zonder hulpmiddelen. ik houd niet zo van medicijnen en wil de ene verslaving niet vervangen met de andere.

ik merk dat ik me al beter begin te voelen alleem is het slapen nogsteeds wel een probleem. het in slaap vallen is niet lastig maar het doorslapen wel.

dankjewel voor jullie reactie.

Reactie toevoegen