Gevalletje ADHD komt tot leven

afbeelding van El Batso

Geplaatst door El Batso op 05/10/2015 - 14:46

Lid sinds 29 sep 2015

Hi @all,

Ben nu een week onderweg zonder te roken en ben overtuigd dat ik nooit meer ga roken. Niet dat ik een anti roker zeurpiet ga zijn/worden, maar ik wil het niet meer.

Deze eerste week ging bijzonder gemakkelijk en positief. Ik heb, op 1 avond na, helemaal geen drang gehad om te gaan roken. Slapen gaat ook gewoon goed. Ik heb mijn longen schoongehoest op dag 2.

Ik sport nu al een week of 4, 3 keer in de week en de laatste week gaat mij dat veel gemakkelijker af. Ik loop nu 5 km hard in een half uur. Daarnaast eten we nu (bijna) suikervrij en dus ook nog is heel erg bezig met ons voedingspatroon. Daar waren we al een week eerder mee begonnen.

De truc zit hem voor mij dan ook vooral in het feit dat je moet zorgen voor een ander leefpatroon en het langdurig herhalen dat je niet wil roken. Cold Turkey werkt alleen als je voor 100% overtuigd bent dat je niet wil roken.

Stay positive! we can al do it!

 

Gr. Bas

 

afbeelding van El Batso

Geplaatst door El Batso op 09/10/2015 - 09:49

Lid sinds 29 sep 2015

De tweede week;

Deze week ging eigenlijk vanzelf. Het sporten helpt mij enorm. De aanpassing in voeding ook. Wij letten veel meer op ons gezonde (suikervrije) eten. Suiker is ook een slecht product. Hierdoor veel afleiding en lekker eten! :)

Woensdag was een mindere dag nadat het hardlopen (5,15km in 32 minuten) op dinsdagavond niet soepel ging. woensdag merkte ik veel drang en wat lusteloosheid, ik verveelde mij savonds ook. dus ben ik gaan poetsen om mijn verstand ergens anders op te zetten. Gelukkig goed geslapen en de volgende dag nergens meer last van.

Conclusie na bijna de 2e week volbracht te hebben.. Ik wil niet meer roken.. Nooit meer. en ik kan het :)

 

Gr. Bas

afbeelding van El Batso

Geplaatst door El Batso op 20/10/2015 - 10:41

Lid sinds 29 sep 2015

Op dit moment ben ik 21 dagen 12 uur en 50 minuten van het roken af.

Volgens mijn omgeving reageer ik niet zo chagrijnig meer als in de eerste week. Het sporten gaat mij goed af. Ik heb nu bijna 6km hardgelopen en vanavond gaan we voor de 6,5km. Daarbij ook mijn hardslag in de gaten gehouden en die zat rond de 174. Na het sporten zakte mijn hartslag snel en kwam weer richting een normaal ritme. Erg fijn dus. Het ademen gaat in vergelijking met 3 weken geleden ook veel beter.

Ik constateerde dat ik ook veel minder last heb van wallen onder mijn ogen.

Op dit moment heb ik al 323 sigaretten niet gerookt! Ben trots!

Cold Turkey werkt dus voor mij gewoon goed!

Gr. Bas

Reactie toevoegen