gewoon zin in een sigaret!

Geplaatst door wil-well op 27/09/2012 - 20:02

Lid sinds 27 sep 2012

Hallo! Heb wat rondgelezen op deze forum en petje af voor diegenen die het al zo lang volhouden met stoppen met roken. Respect! Zelf (pas) mijn 5e dag... Heb mijn eerste mijlpaal op 1 maand gezet. Eerder lukte het mij om 3 weken 'clean' te zijn. Jaren geleden 9 maanden maar had toen hele goede reden om niet te roken (zwanger).

Herken veel ontwenningsverschijnselen. Verbaast bij deze stoppoging dat ik zo emotioneel afhankelijk blijk te zijn. Maakt me ergens beetje boos (op mijzelf). Dacht nl. Dat ik altijd zo onafhankelijk was als vrouw... :-).

Vind het allemaal een grote uitdaging, geniet ook echt de meeste tijd van deze verandering in mijn leven.
Maar vandaag weer een emotie (opluchting, vreugde) ervaren wat ik normaliter had gevierd met een peukje... Dus zoooo'n zin om te roken!
Maar ook op mn 5e dag: ik ga winnen!!!! Yeah!
Succes allemaal.

afbeelding van klaartje59

Geplaatst door klaartje59 op 27/09/2012 - 20:46

Lid sinds 06 feb 2012

10 jaar 3 maanden geleden gestopt met Acupunctuur.

goed zo wil-well, volhouden, zeker die eerste week is erg moeilijk, daar moet je gewoon doorheen maar dat zul je dan nog wel weten.

 

Je kunt je ook aansluiten bij de septemberstoppers. Mensen die in dezelfde maand gestopt zijn voelen elkaar goed aan en kunnen elkaar dus goed steunen en motiveren. Daarnaast kan er ook gewoon gezellilg gekletst worden hoor, als afleiding.

Kijk maar wat je wilt, je bent in ieder geval welkom.

 

Reactie toevoegen