goedemorgen

Geplaatst door ingridjeje op 22/10/2014 - 09:01

Lid sinds 22 okt 2014

9 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Even met een lekker kopje koffie achter de computer en dan bedenken dat ik voor mijn gevoel al heel lang ben gestopt met roken. Rookte sinds mijn 19de en probeerde altijd te stoppen maar hield het niet langer vol dan 1 week. Inmiddels ben 44 en sinds begin juli rookvrij en ik vind het heerlijk.

Hoe ik het gedaan heb? GEWOON DOEN! Niet nadenken maar tegen jezef zeggen dat het nu klaar is met dat gestink. EN stinken doet het. Dat is nog maar 1 puntje. Kijk eens naar je longen, naar je lijf. SInds die tijd ben ik niet meer verkouden, ik hoest niet meer, ik voel me veel gezonder en sport ontzettend veel.

Als ik nu mensen zie die roken loop ik er met een boogje omheen. Vind het zo vies en kan me ook niet voorstellen dat ik ook zo'n lucht om mij heen had toen ik nog rookte. Ik ben momenteel zo ver dat ik bijna zeker weet dat ik nooit weer ga roken. EN ja heeeeeel soms mis ik het nog wel, dat gevoel. maar dat is maar even en dat is heel snel weg te denken.

Is het minder gezellig? Nee echt niet, misschien is het wel gezelliger, ik ben niet meer kortaf omdat ik nicotinegebrek heb of gewoon zin heb in een peuk, ik hoef niet meer na te denken of ik mijn pakje sigaretten bij me heb, hoef niet na te denken of ik daar wel mag roken enz.enz.

 

Ben benieuwt naar jullie ervaringen en hoop dat ik voor sommige mensen een voorbeeld kan zijn want echt als ik kan stoppen met roken, kun jij het ook!!

Reactie toevoegen