Gratis online trainingsprogramma 'train je onbewuste reactie op roken' (UVA onderzoek)

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 24/11/2013 - 23:21

Lid sinds 05 aug 2013

9 jaar 6 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

 

Voor wie?

Gratis online trainingsprogramma voor volwassenen vanaf 18 jaar die zelfstandig hun roken willen minderen of helemaal willen stoppen met roken. Doel Veel mensen geven aan dat roken niet altijd een bewuste keuze is: soms lijkt het ze meer te overkomen. Onderzoek heeft laten zien dat spontane en soms onbewuste mentale gewoontes hierbij een belangrijke rol spelen. Mentale gewoontes worden zo snel uitgevoerd dat u zich er vaak niet bewust van bent en dat u ze moeilijk kunt veranderen door er bewust op te letten. TOP-trainingen helpen u bij het veranderen van uw mentale gewoontes. U kunt het trainingsprogramma zelfstandig, online uitvoeren op het moment dat het u uitkomt maar we raden u aan om drie keer in de week te trainen.

Onderzoek

Aan de TOP-trainingen is een wetenschappelijk onderzoek gekoppeld van de Universiteit van Amsterdam. De belangrijkste onderzoeksvraag is welke TOP-training het meest effectief is. De kans dat u minstens één naar verwachting effectieve training krijgt is 75%. Bovendien kunt u, als u aan het onderzoek meegedaan hebt, daarna nogmaals trainen, waarbij u gegarandeerd de versies krijgt waar we meest positieve werking van verwachten.

http://www.impliciet.eu/trainings/roken/

afbeelding van Juul

Geplaatst door Juul op 25/11/2013 - 08:52

Lid sinds 29 mei 2012

is jouw account gehackt of heb je dit echt zelf geschreven?

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 25/11/2013 - 18:16

Lid sinds 05 aug 2013

9 jaar 6 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Je wilt weten waar de tekst vandaan komt ?? Het is een kopie van de tekst van het trainingprogramma. De link brengt je daar iig. Ik zou zeggen mensen klik op de link and find out for yourselves ! Ik ben het aan het volgen en breng verslag uit.

afbeelding van Juul

Geplaatst door Juul op 26/11/2013 - 00:32

Lid sinds 29 mei 2012

O haaahahaha soms zijn er wel eens mensen die zoiets plaatsen en dat is dan ook de enige reden dat ze op t forum komen. Had bij jou niet die indruk dus zat ff raar te kijken.

Reactie toevoegen