Haai haai

afbeelding van pleuny

Geplaatst door pleuny op 29/08/2017 - 16:12

Lid sinds 29 aug 2017

6 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo!

Mijn naam is pleuny en ik ben deze week gestopt met roken (mijn app zegt: 1dag en 16 uur)

Ik woon in het hoge noorden met mijn vriend en 2 zoontjes.
Jaren geleden ben ik 5 jaar lang gestopt met roken, maar door een gebeurtenis ben ik destijds bij de eerste de beste benzinepomp gestopt en heb een pakje sigaretten gehaald. inmiddels rook ik dan alweer een jaar of 6.

Samen met mijn vriend hebben we besloten om na onze vakantie te stoppen en nu ziijn we dan op weg naar dag 2.

 

Ik heb het vandaag wel een beetje moeilijk, daarom heb ik me hier aangemeld. in de hoop dat ik wat steun mag ontvangen in moielijke momenten (en geven natuurlijk)

 

gr pleuny

 

 

afbeelding van musti

Geplaatst door musti op 29/08/2017 - 17:10

Lid sinds 04 aug 2017

6 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Pleuny!

Welkom op het forum, super dat je bent gestopt en helemaal geweldig natuurlijk dat je op dit forum terecht bent gekomen haha. Wij vinden medestoppers altijd leuk, om mee te kletsen en steun te kunnen geven/ontvangen bij moeilijke momenten laugh 

Ik wens je heel veel succes, de eerste moeilijke dag heb je alvast achter de rug en de tweede ook al bijna, dus wees maar trots op jezelf. Je kunt trouwens bij je accountgegevens ook je stopdag invoeren, dat werkt altijd motiverend als je dat elke keer als je online bent kunt zien haha. Als je wilt, neem dan eens een kijkje bij onze maandclub van augustus (in de forumsubgroep 'lijsten, clubs en dagboeken' te vinden), daar zitten we met een aantal die ook deze maand zijn gestopt en kun je meebabbelen en ervaringen uitwisselen. En je bent zeker niet de enige die al eerder gestopt is, en na een aantal jaren weer begonnen bent. Die kans op terugval blijft altijd op de loer liggen om je te besluipen op een rotmoment lijkt wel. In elk geval ben je nu voorbereid,   en dat gaat je vast helpen deze keer. Fijne avond!!

afbeelding van pleuny

Geplaatst door pleuny op 30/08/2017 - 09:06

Lid sinds 29 aug 2017

6 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

dank je wel musti!

Reactie toevoegen