Hallo!!!

Geplaatst door Loesjah op 18/07/2012 - 09:23

Lid sinds 18 jul 2012

Goedemorgen,

Ik heb al vanaf mijn 13e gerookt. Op het moment ben ik 23. Het laatste half jaar zat het idee om te stoppen steeds vaker in mijn hoofd maar de stap zetten was nog te ver.

Vorige maand kreeg ik van mijn schoonouders een elektrische sigaret met pall mall smaak vloeistof. Ik kreeg 3 flesjes vloeistof met 18mmg nicotine, 11mmg nicotine en zonder nicotine.

Ik dacht goh ik ga dit proberen. En sinds toen geen gewone sigaret meer aangeraakt.

Ondertussen heb ik afgebouwd met de nicotine en sinds gister de vloeistof zonder nicotine. Dit is dus eigenlijk waterdamp met sigaretsmaak alleen nog....

Ik hoop heel snel ook met het pakken van het apparaat te kunnen stoppen maar dat kost vooralsnog wat moeite!

Iemand hier ook ervaringen mee?

Ik ben evengoed wel al trots op mezelf dat ik alle schadelijke stoffen uit mijn lijf heb verbannen hoor :)

afbeelding van lindav

Geplaatst door lindav op 18/07/2012 - 19:23

Lid sinds 14 jan 2012

13 jaar 1 week geleden gestopt

Hallo Loesjah

Welkom, het begin is gemaakt moet je maar denken, ik heb geen ervaring met die sigaret, maar als het jouw helpt is het altijd goed, succes

afbeelding van Mariejan

Geplaatst door Mariejan op 20/07/2012 - 10:23

Lid sinds 31 jan 2012

Welkom en wat goed dat je dit gelukt is mij lukte dat niet met de elec. sig.

Veel stoppers zijn tegen op deze methode omdat het de rook handeling in stand houdt meer in feite doet de nieuwe inhalator dit ook lijkt me oke die hou je wellicht wat anders vast maar je beweegt wel iets naar en in je mond.

Ik weet niet hoelang je erover gedaan hebt maar aanbevolgen wordt 6 weken hoog 6 weken middel 6 weken laag en dan 6 weken zonder nicotine en dan  moet je die gewoonte handeling gaan doorbreken.

 

Nicotine is met 3dagen uit je lijf maar de geestelijke verslaving niet alle dingen die je normaal met een sigaret deed [ elec. sigaret] moet je leren te doen zonder die sigaret.   Je bent nu afhankelijk van je geestelijke verslaving deze moet je doorbreken dus nu na al die weken weg met de elec. sigaret en niet meer pakken lijkt me ook al is het gewoon waterdamp je houdt wel iets in stand de gewoonte.

 

Ga ervoor en pas op voor de valkuilen die gaan komen.

Reactie toevoegen