Hallo allemaal

Geplaatst door Lieve op 06/01/2015 - 11:58

Lid sinds 06 jan 2015

Goeiemorgen allemaal, ik zal me even voorstellen :

Ik ben Lieve, ben 39 jaar (de Big 4 komt er in mei a.s. aan), rook al sinds mijn 16e dagelijks, en ben nu een dikke week gestopt met roken. Ik was al langer van plan te stoppen, en heb de laatste jaren talloze pogingen achter de rug, maar telkens niet definitief.

Vorige week zondag stak ik een sigaret op, en op datzelfde moment werd ik zo beroerd. Ik had echt een soort wegtrekker, alsof ik van mijn stokje ging, en in een nano-seconde gooide ik mijn sigaret weg. Een minuutje later ging het echter wel weer en dacht ik gelijk "oh, ik voel me weer goed, ik kan er nu wel weer een opsteken". Hoezo verslaafd ?? Vreselijk gewoon....

Ik heb echter sinds dat moment geen sigaret meer opgestoken, en dat is nu 9 dagen geleden. Ik voel me momenteel lichamelijk best zwak; verkouden, snotterig, af en toe draaierig, en erg moe. Ik gooi het allemaal op ontwenningsverschijnselen, wellicht in combinatie met het griepje dat momenteel schijnt te heersen.

Groetjes,
Lieve

 

 

afbeelding van Miek2

Geplaatst door Miek2 op 06/01/2015 - 12:10

Lid sinds 18 nov 2014

5 jaar 8 maanden geleden gestopt

Welkom Lieve.

Goed dat je die sigaret weggegooid hebt. Als je griepje voorbij is ga je echt merken hoe heerlijk het voelt om niet meer te roken.

Ga ook eens een kijkje nemen bij de januaristoppers.

Reactie toevoegen