hallo, stoppertjes!

afbeelding van mantha

Geplaatst door mantha op 23/03/2012 - 13:29

Lid sinds 22 mrt 2012

ik ben samantha, mama van 3prachtige dochters en een 8tal weken zwanger van een vierde kindje..

ik rook sedert men 9jaar en ik word dit jaar 24.. bijna 15jaar gerookt dus.. sinds 21maart niks meer gerookt en het gaat echt heel goed. bijna geen ontwenningverschijnselen buiten draaierig en wat raar dromen..  overdag kan ik me goed behelpen met wat water te drinken en als ik buiten ga neem ik een kauwgom.. ik en men man rookten buiten dus eens ik buiten ben heb ik een beetje de behoefte iets in men mond te hebben. in mijn hoofd ben ik officieel een ex-roker en helemaal gestopt! ik ben zelf bang dat moest ik opnieuw een trekje nemen dat ik enorm ziek zal zijn! mijn man is het jammer genoeg niet gelukt te stoppen maar hij is gelukkig wel een grote steun en zal het me niet lastig maken.

de voornaamste reden om te stoppen met roken voor mij is:

mijn oudste heeft vorig jaar in februari op de mid intensive care gelegen met een platgedrukte long..

mijn jongste heeft vorig jaar toen ze 3weken oud was liggen vechten voor haar leven op de intensieve zorgen aan pasgeborenen met een rsv en longontsteking..

ook mijn eigen gezondheid ging er de laatste maanden steeds op achteruit.. ik wil nog jarenlang kunnen spelen en achter men kids aan kunnen rennen, niet die moeder zijn die op een bankje met een stinkende sigaret toekijkt..

ik wil het kindje in men lichaam beschermen tegen al die giftige stoffen waar ik jammer genoeg mijn 3andere meisjes heb aan blootgesteld..

mocht ik het lastig krijgen lees ik deze redenen of kijk ik naar de foto's van men kindjes die door mijn toedoen zwakke longen hebben van toen ze in de kliniek lagen..

 

hou allemaal vol mensen! samen verslaan we die vuile verslaving!!!

afbeelding van Brigitte30

Geplaatst door Brigitte30 op 23/03/2012 - 18:06

Lid sinds 08 jan 2012

Heel veel succes Samantha, je kan het, en zeker als je dan weer naar je meiden kijkt.

Zet 'm op!

Reactie toevoegen