Heb ik het licht gezien?

Geplaatst door Zjane op 20/02/2013 - 19:09

Lid sinds 27 sep 2012

Sinds 23 september 2012, ben ik gestopt met roken. Ik heb dat via accupunctuur gedaan en het hielp fantastisch! Totdat mijn relatie 4 weken geleden uitging. Stress en verdriet doet veel en het eerste wat ik deed, juist de bekende hulp (slaat misschien nergens op) in de vorm van een sigaret was weer aanwezig. 

Ik heb een week zitten roken. Zeg maar gerust paffen want ik stak de ene bijna met de anderen aan (rookte veel meer dan voor september). Zwaar in de stress. Tot ik eergisteren naar bed ging. Mijn mond smaakte vies, de tandpasta bleef na twee keer poetsen vies, ik keek in de spiegel en zag weer het begin van een ape-lip (ijdelheid deed mij stoppen). Ik baalde letterlijk van mijzelf.  En ik was er klaar mee. 

Sinds gisteren ben ik nu dus weer rookvrij. Voordeel is dat ik nu meer bezig ben met stoppen met roken dan met mijn verbroken relatie. En ik zie nu in dat roken niets oplost. In feite zie ik het nu maar zo,  het gaat toch al rot want mijn relatie is over, dan kan het stoppen met roken daar ook nog wel bij.

Geplaatst door Sandra81 op 20/02/2013 - 19:23

Lid sinds 14 jan 2013

6 jaar 9 maanden geleden gestopt met E-sigaret.

Hoi Zjane,
Heel goed van je dat je weer bent gestopt bent met roken! Hoe gaat het deze 2e dag? Ikzelf ben op 4 februari gestopt met roken na bijna 20 jaar en heb helaas afgelopen zondag, na een paar teleurstellingen, gezondigd... Maandag en dinsdag heb ik ook nog een paar sigaretten gerookt en vanaf vandaag ga ik er weer voor! Als je het leuk vindt kun je je aansluiten bij de februari stoppers, bij ons is het ook allemaal nog vers dus misschien geeft dat je wat steun. Heel veel succes in ieder geval!
Groetjes,

Sandra

afbeelding van linda1960

Geplaatst door linda1960 op 20/02/2013 - 19:51

Lid sinds 14 aug 2012

11 jaar 11 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Zjane , welkom op het forum en heel vervelend om te lezen dat je relatie uit is maar die sigaret heeft er niet voor gezorgd dat het weer  beter  tussen jullie ging of wel ?Snap het wel hoor uit frustattie grijp je naar je vriendje de peuk en je hoopt dat je je dan beter gaat voelen en nog een en nog een misselijk van hèt roken zere strot hoesten en dan tor het besef komen dat een peuk niks oplost.Geeft er alleen maar een probleem bij, dus je hebt een goede beslissing genomen.

Wens je veel succes en je bent soms sterker dan je denkt !!!

Geplaatst door Zjane op 22/02/2013 - 16:06

Lid sinds 27 sep 2012

Dankjewel Linda en Sandra,

Ik zie mij niet als weer een nieuwe stopper, alleen had ik een terug val. En inderdaad Linda ik kan beter bezig zijn met stoppen met roken dan met mijn relatie, want ik krijg hem er niet mee terug.

Het is natuurlijk bekend bij rokers, en ik was er een van, dat stress zorgt dat je gaat roken.

Nu heb ik wel gemerkt dat het niet helpt. Inderdaad hoesten. Ik zag mijn huid alweer verslechteren en die vieze smaak in mond!

Jullie ook veel succes.

Janine

Reactie toevoegen