Het begin!

Geplaatst door Kleinduimpje op 09/05/2017 - 00:17

Lid sinds 07 mei 2017

6 jaar 4 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hoi allemaal, 

Morgen is het zover! Ik ga stoppen, vanavond rond half 11 mijn laatste sigaret gerooot en vanmorgen de 1ste pleister geplakt. Ik heb (nog geen) laat van bijwerkingen, mijn vriend wel die werd hondsberoerd en heeft de pleister verwijderd. Hij gaat morgen op eigen kracht proberen en anders met een dosering minder. Na ons laatste sigaretje ook meteen alles wat met roken in de kliko gegooid! smiley

Das voor mij toch even een momentje om erbij stil te staan dat dat het was, eindelijk!!! Morgen fris en fruitig beginnen, zodra ik wakker ben lekker douche en gezellig naar Artis en welkome afleiding! 

Vanmorgen en natuurlijk eerder bedacht ik de voordelen, niet meer kortademig, meer uithoudingsvermogen, gezonder leven, minder kans op enge ziektes, niet meer stinken en natuurlijk sparen! Mijn vriend enik gaan een potje maken en doen daar maandelijks ons sigarettengeld in en gaan eindelijk sparen voor onze droom! Een superluxe vakantie naar Amerika!! Wat geeft me dat een goede instelling zeg. Tuurlijk zullen we tegenslagen krijgen, en mentasl word het ook behoorlijk zwaar maar we hebben mensen om ons heen die ons steunen! 

Vanmiddag dat ik in de stad liep bedacht ik mij ineens; roken ziet er tegenwoordig zo normaal uit. Overal waar je kijkt zie je mensen roken.. maar normaal is het niet en dat zie ik gelukkig in. Ben blij dat ik de stap heb gemaakt en zal het ook niet gaan missen! 

Ik ga nu mijn bedje opzoeken en morgen zal ik jullie op de hoogte houden hoe mijn eerste dag is verlopen, tips zijn natuurlijk welkom, heb ik zelf altijd veel aan. Hoor graag van andere wat jullie doen om de dagen door te komen met de verslaving...  Groetjes! 

Reacties

Geplaatst door Kleinduimpje op 20/05/2017 - 00:03

Lid sinds 07 mei 2017

6 jaar 4 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hallo,  ik heb even een terugval gehad en 5 sigaretten gerookt en dat heeft me een goed inzicht gegeven. Ben daarna met frisse en goede moed verder gegaan en geen sigaret meer aangeraakt voor bijna 7 dagen nu! Vooral dat stemmetje in je hoofd is een drama.. maar we gaan met deze goede instelling door. Ga afleiding zoeken door te gan zwemmen en te gaan sporten. Zal vandaag of morgen weer een blog online zetten hoe het me allemaal is verlopen tot nu toe! smiley

En hoe gaat het bij jou?

 

 

afbeelding van ally

Geplaatst door ally op 17/05/2017 - 08:02

Lid sinds 05 jan 2016

6 jaar 4 maanden geleden gestopt met Nicotinell.

hoe gaat het klein duimpje?

Geplaatst door Mien op 10/05/2017 - 09:07

Lid sinds 02 sep 2016

7 jaar 2 weken geleden gestopt met Tabex.

Hallo Kleinduimpje,

Ik wens je heel veel succes!

(Als je wat meer aanspraak wilt, kun je je het best aansluiten bij een maandclub (mei) via Forum bovenin).

 

Reactie toevoegen