Het moet nu echt klaar zijn!

afbeelding van tol81

Geplaatst door tol81 op 09/02/2015 - 10:31

Lid sinds 09 feb 2015

4 jaar 3 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ik kan er inmiddels haast een boek over schrijven.. In 2007 ben ik hier op het forum bekend geweest...en succesvol gestopt..Dacht ik.... toch weer begonnen na een hele moeilijke tijd. In 2013 ben ik hier op het forum geweest en ook gestopt! Dat ging bijna een jaar goed. Toen knapte ik af en kwam ik met een burnout thuis te zitten. Iedereen zei, maak het je zelf niet zo moeilijk, geniet nou eens van het leven. Leg jezelf niet te veel eisen op. Maar iedere sigaret die ik rook, voelt niet als een tevreden sigaretje.. En zo modder ik al een hele poos verder. Soms ben ik gestopt, soms vind ik het allemaal even te lastig en grijp ik weer terug naar mijn sigaret.
Maar dat wil ik niet meer. IK weet dat ik sterk genoeg ben, ik ben er niet voor niets ooit mee gestopt. Ik weet wat voor een vrijheid het oplevert.

Ik hoop op het forum de laaste schop onder mijn derriere te vinden die me op de lastige momenten er door heen gaat trekken!

Geplaatst door Tamara is gestopt op 09/02/2015 - 10:46

Lid sinds 08 feb 2015

2 jaar 2 maanden geleden gestopt

Welkom en goed dat je je weer hebt aangemeld! Het is herkenbaar hoor, dat af en aan roken-stoppen.. Ik had mezelf zo vaak voorgenomen te stoppen en dan stopte ik 's avonds. Stond 's ochtends op en ging in de loop van de ochtend weer sigaretten halen. Moedeloos werd ik er van. Ook in het verleden al eens langer gestopt en toch weer gezwicht. En bijna iedere sigaret ging tegelijkertijd met een soort tegenzin..  Balen dat ik er niet vanaf kon blijven en soort teleurstelling in mezelf ook...

Maar NU is ons moment! Wij kunnen het met zijn allen! Weg met die verslaving! We weten allemaal dat het niet makkelijk is, maar we weten ook dat we het kunnen en dat met iedere dag dat we niet roken, een definitief rook-vrij-leven een dag dichterbij is!

Een mooie quote uit een boek dat ik bij deze stoppoging heb gelezen: "Aan stoppen met roken kleeft eigenlijk geen enkel nadeel. Het ergste wat je kan overkomen is dat je jezelf wat geld bespaart en wat gezonder wordt. Het beste wat je kan gebeuren is dat je je leven voorgoed een andere wending geeft, langer leeft en verandert in een gelukkiger, gezonder mens."

Heel veel succes!!

afbeelding van Dwarrels

Geplaatst door Dwarrels op 09/02/2015 - 10:56

Lid sinds 18 nov 2012

5 jaar 7 maanden geleden gestopt

We gaan er voor!!! Ik ben denk ik 100.001 X gestopt maar nu doen we het echt!!!!

Reactie toevoegen