Hoe moet je de nicotine uitrekenen bij een ander soort elektronische sigaret?

afbeelding van Elzebel2

Geplaatst door Elzebel2 op 22/01/2013 - 07:23

Lid sinds 27 sep 2010

Dag allemaal,

 Ik heb een nieuw draadje gemaakt over pleisters zonder nicotine. Maar omdat ik zo vastberaden ben om nooit en nooit meer te roken, heb ik ook nog iets anders aangeschaft  en eigenlijk alleen de eerste dag gebruikt.

Ik heb  zo'n nep-sigaret met 500 puffs gekocht bij de sigarenboer, maar dat is geloof ik niet handig want daar zit dan weer wel nicotine in.

Nicotine 18 mg staat op de zijkant- maar dat zal dan wel voor al die 500 puffs zijn?  18 mg/500= 0,04 mg. In Camel blauw  (dat rookte ik altijd) zit 0,86  mg nicotine .  

Dat verschil is wel erg groot. Ik weet niet precies of ik dat nou goed heb uitgerekend. Het kostte €10,50. 
Die nep-sigaret heet  een disposable flavor vape.
Je hebt verschillende smaken. Ik heb voor koffie smaak gekozen. Het ziet er niet uit als een sigaret, maar als een sigaar- het is ook veel groter dan een sigaret.  Als je een trekje neemt dan komt er echte rook uit en het topje gaat rood oplichten. Mijn dochter had menthol smaak gekocht en daar lichtte het lichtje groen op....
Nogmaals voor iedereen heel veel succes! Ik ben in ieder geval erg blij dat ik weer lekker in mijn niet-roken periode ben. Heerlijk fris!
 

afbeelding van Ingie

Geplaatst door Ingie op 22/01/2013 - 20:31

Lid sinds 11 okt 2010

7 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Wij hebben vorige zomer ook zo'n e-sigaret besteld, en hebben em ook wel een tijdje gebruikt, nu ligt ie onaangeroerd in de kast en dat wil ik ook zo laten eigenlijk, anders krijg ik alsnog nicotine binnen en dat wil ik juist niet.

 

Hoe dat zit met de hoeveelheid nicotine weet ik niet, maar mischien kun je beter de 0 mg nemen?

Dan heb je nog wel de bezigheid van het roken, maar dan zonder nicotine

Reactie toevoegen