Hoi hoi

Geplaatst door Lola29 op 02/05/2013 - 20:12

Lid sinds 02 mei 2013

6 jaar 8 maanden geleden gestopt

Hallo,

Ik ben nieuw hier en hoop dat ik met jullie kan stoppen met roken! Ik ben 25 jaar, rook vanaf mijn 16e en ben een echte "emotionele roker". Ik ben begonnen in de moeilijke tijd dat mijn ouders gingen scheiden (dt ging met heel veel haat) en ik zocht mijn troost in een sigaretje. Nu jaren later erg spijt van dat ik ooit aan die troep begonnen ben!

De eerste reden om te stoppen is natuurlijk financieel zoals de meesten denk ik. 150 euro per maand de lucht inblazen en zeker in deze tijd dat je je geld wel beter kunt gebruiken! Maar ook omdat ik nu nog vrij jong ben en niet pas 10 jaar later wil stoppen aangezien het dan alleen maar moeilijker word!

Ik heb vorig jaar mijn allereerste stop-poging gedaan en het was me ook gelukt!! Zo trots dat ik was op mezelf toen! Ik heb dit gedaan dankzij luxopunctuur. Dit is bijna hetzelfde als acupunctuur alleen nieuwe met behulp van infrarood straling. Natuurlijk is het altijd moeilijk maar het maakte het stukken makkelijker! Wel een emotionele achtbaan geweest de eerste maanden maar vond roken wel vies! Maar ik was er vanaf!! Na een half jaar ben ik de fout ingegaan tijdens een avondje stappen met vrienden. Tijdens het indrinken rookte iedereen en sommige blowen zelfs. En ik was de jongste die er bij zat en ik weigerde in het begin netjes alle sigaretten die me werden aangeboden maar na wat wijntjes dacht ik bij mezelf: ik ben jong, leef toch nog zolang het kan! Zo fout dus, en dat was me eerste sigaret op weg naar waar ik was.

Nu zo een ontzettende spijt van en heb me echt depri gevoeld gewoon van stomme tr*t wat heb je gedaan!! Maar ik ga nu nogmaals de behandeling volgen en het advies wat ik de mensen kan geven nu die gestopt zijn. Denk niet dat na een half jaar een sigaretje geen kwaad kan... van die ene komt zeker een andere! En het gaat heel langzaam maar het sluipt er echt bij in! Er gaat alleen wat tijd overheen. Je begint met een paar hijsjes van iemand, dan vraag je je vrienden af en toe om een sigaretje. En steeds vaker ga je het doen! Dus ik ga nooit meer een sigaret aanraken als ik die behandeling weer gehad heb!!! Dit is aankomende maandag 6 mei! Ik kijk er in ieder geval naar uit !

 

afbeelding van Heintje

Geplaatst door Heintje op 02/05/2013 - 21:35

Lid sinds 13 apr 2013

10 jaar 1 maand geleden gestopt

Hoi Meiske,

Jammer dat je na een halfjaar de fout in gegaan bent. Maar je hebt er van geleerd, dat eentje ook niet kan. Dus ga nu gezellig met ons verder en begin opnieuw, jij weet al hoe dat moet.

Wens je veel succes volgende week.

 

afbeelding van Arjen

Geplaatst door Arjen op 02/05/2013 - 21:40

Lid sinds 17 jul 2008

14 jaar 10 maanden geleden gestopt met Champix.

Hoi Meiske,

 

G e f e l i c i t e e r d  met je besluit    .

 

Ja die ene bestaat niet. Ooit heb ik na bijna 2 jaar eens een paar trekjes genomen van een waterpijp, en de volgende ochtend was het eerste waar ik aan dacht toen ik wakker werd: Een Sigaret !!!!

Het heeft zo'n 3 dagen geduurd voordat het weer over was, en sinds die tijd  het besluit:

NOOIT WEER ook maar ÉÉN sigaret of trekje.

 

Suc6,

Geplaatst door Meiske25 op 03/05/2013 - 17:00

Lid sinds 02 mei 2013

6 jaar 8 maanden geleden gestopt

Dankjewel voor jullie reacties ! Ga zeker mijn best doen, kan niet wachten tot het maandag is ! cool

Reactie toevoegen