Iemand die iets herkent in volgende ervaring?

Geplaatst door Jasperina op 26/01/2013 - 22:46

Lid sinds 23 jan 2013

9 jaar 7 maanden geleden gestopt

 

Ik ben iets meer dan 6 weken gestopt met roken en neem al 8 weken Champix. Ik neem 's ochtends 1mg, de avonddosis vergeet ik wel eens. Zoals velen raak ik slecht in slaap, word ik vaak wakker 's nachts en heb ik wel eens heftige dromen. Tot een paar dagen geleden was ik overdag heel moe.
Sinds een dag of twee overheerst er echter een heel onrustig gevoel in mijn buik en voel ik me gestresseerd. Bovendien ben ik kortademig als ik gewoon in de zetel lig.. Ik maak me toch wel zorgen om dit gevoel!
Misschien maak ik me zorgen om niks en is mijn lichaam zich na 6 weken stoppen aan het aanpassen aan het rookvrije leven...? Of zijn het bijwerkingen van de Champix en is het tijd om naar de huisarts te gaan..?

Geplaatst door anja5 op 06/02/2013 - 23:05

Lid sinds 06 feb 2013

19 jaar 3 maanden geleden gestopt

ga jij niet om de twee weken naar een begeleidster die je helpt bij het stoppen met roken, daar kan je al je vragen aan stellen, ik kom niet bij de huisarts en ja ik ben nu twee weken gestopt en slik champix en ik moet zeggen dat ik niet geweldig slaap en heb hoofdpijn maar ik denk dat hoor erbij

ik denk dat je het niet moet vergeten om een tabletje in te nemen 

 

Reactie toevoegen