Ik baal hier zo onwijs van

Geplaatst door Oriana op 20/05/2014 - 17:10

Lid sinds 06 mei 2014

6 jaar 10 maanden geleden gestopt

He mensen,

 

Stoppoging 14 - nog niet gefaald, maar gaat weer de verkeerde kant op. (ik weet niet waar dit thuis hoort in het forum, dus plaats ik het maar hier)

Elke keer dan mislukt het op het moment dat ik verdrietig ben of gestressed. Dan begint het zoals nu met een paar op een dag om het verdriet weg te werken, of in dit geval de hormoonschommeling van menstruatie, en dan lukt het weer niet.

Stressvol weekend gehad, rotpuber die ondankbaar mij heel erg gekwetst heeft, die tijd van de maand - en ik heb er zes gerookt in het weekend terwijl ik bijna twee weken ben gestopt. Daarna het weer terug naar twee gebracht maar O wat is dat Moeilijk! (het liefst in hoofdletters maar ik heb de forumregels gelezen).

Ik baal hier zo ontzettend van! Ik wil er vanaf, maar tegelijkertijd kan ik wel zo huilen als ik niet even die geborgenheid heb van een peukje...

O, gossiemikkie, laat het niet tot een vijftiende stoppoging komen...

 

:(

Oriana

Geplaatst door ikstop.nl op 20/05/2014 - 18:52

Lid sinds 12 feb 2014

Pfff Oriana, wat moet ik zeggen om je te helpen. Doe het niet. Het helpt niet om te roken het wordt er allemaal niks anders van. Blijf van die peuken af, het wordt makkelijker en over een poosje ben je trots op jezelf.

Kom op je kan het. Zoek afleiding. Blijf er niet in hangen.

Succes.

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 27/05/2014 - 18:56

Lid sinds 05 aug 2013

7 jaar 5 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hoi Oriana, hoe gaat het met je?

Geplaatst door kathy k. op 28/05/2014 - 19:20

Lid sinds 28 mei 2014

6 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hey Oriana,

 

Ik hoop dat het ondertussen al wat beter gaat. Pubers, ik weet er alles van, ze kunnen je zot maken. Heb er thuis ook, een horror-puber en een engel-puber. Ze kunnen je zo erg kwetsen ...  Gewoon eens aan jezelf denken, en je sigaret vervloeken zoals je wel eens graag tegen je puber wil vloeken.

Volhouden, hé!

 

Dikke knufs,

 

Kathy

 

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 30/05/2014 - 22:15

Lid sinds 05 aug 2013

7 jaar 5 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hoi oriana, mooie naam. Schrijf het hier maar lekker van je af. Mag best af en toe dikgedrukt hoor. Laat je puber even in z'n eigen kostje gaar koken en denk even aan jezelf. Pas op de plaats en doe iets waardoor je meer afstand kan nemen van drama. Ga er niet in mee! Op welke ander manier kun je jezelf geborgenheid geven?

Sterkte en ieder uur dat je volhoud wordt je sterker! Denk vaak aan:waarom ben ik gestopt. Lees hier, lees in 'Nederland stopt,' om het jezelf gemaakelijker te maken.

Succes

Reactie toevoegen