Ik doe mee!

Geplaatst door Amélie op 13/01/2013 - 06:19

Lid sinds 13 jan 2013

18 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo mede-stoppers!

Vaak overwogen, soms halfslachtig geprobeerd, steeds vaker balen van mezelf...het is genoeg geweest! Ik ben er helemaal klaar mee, met die stomme peuken! Sinds vrijdag heb ik in elk geval niet meer gerookt, en op een paar lastige momentjes na valt het me ( nog) helemaal niet tegen.
Ik weet dat ik het kan! Mijn man heeft een bloedhekel aan mijn gepaf ( en laat dat héél duidelijk merken..) en dus lukt het me ook om een maand vakantie zonder enige moeite rookvrij door te komen. We komen thuis: pakje sigaretten kopen..eerste peuk bijna kokhalzend oproken, met heel veel spijt uitmaken en hopen dat de volgende lekkerder is!??? Hoe achterlijk wil je het hebben?
Afgelopen! Ik wil gewoon mijn vrijheid terug!

Geplaatst door Ruut op 13/01/2013 - 08:37

Lid sinds 30 dec 2012

Hoi Amelie,
Wat een wijs besluit! Natuurlijk gaat het je lukken. Als je ontwenning ervaart dan is dat een goed teken: er gebeurt iets in je lijf, je lichaam is zich aan het aanpassen aan een nieuwe schone situatie..
Succes,

afbeelding van Juul

Geplaatst door Juul op 13/01/2013 - 10:05

Lid sinds 29 mei 2012

Als je een maand niet kan roken, kun je dat ook langer. Dus komt goed!

Jij klinkt ook een beetje als een gewoonteroker, net als ik. Mijn man had ook een bloedhekel aan mijn gerook en liet dat ook heel duidleijk merken. Voor ik hem kende, was het eerste waar ik aan dacht bij het geluid van de telefoon: waar is de asbak en mijn peuken? Toen we gingen samenwonen, moest dat eruit natuurlijk. En na een tijdje was dat ook niet meer met elkaar verbonden.

Ontwenning? Zal wel meevallen lijkt me, dat doet ze elke vakantie, Ruut.

Was is volgends jou eigenlijk ontwenning?

Reactie toevoegen