Ik ga ervoor

Geplaatst door Draaikont op 23/02/2018 - 20:47

Lid sinds 23 feb 2018

Hallo allemaal,

Ik rook nu al een dikke 16 jaar.
Ben er zo gigantisch klaar mee.

Ik wil zelf controle hebben en me geen junk voelen. Eer gister in de auto vet moeilijk moeten doen om een aansteker te pakken die klem zat tussen m'n handrem en stoel... En vorige week een stuk haar verbrand toen ik een sigaret in de auto aanstak.

Ik stink naar rook, m'n tanden kunnen wel wat tinten lichter, brand gaten in auto en continu vies door overvolle asbak en de geur.. Kost geld
Doe je je best om er in de ochtend fris en fruitig uit te zien, ik hou van lekkere parfum, maar als ik op m'n werk aan kom ruik ik vaak alleen maar rook/nicotine.

Ook als voorbeeld voor m'n kind, op school word er ook over gesproken in de klas en voel me oprecht schuldig als m'n kind aan me vraagt om te stoppen want ze wilt mama niet zien met van die slangetjes en dat je er dood van kan gaan . Dit ook naar aanleiding van een foto op een bus shag. Had blijkbaar veel indruk gemaakt op haar en bij mij had dit echt wat los gemaakt.

Zodadelijk rook ik mn laatste en het zal.ff een hel worden en ik heb vaker stop pogingen gedaan maar nooit echt door gezet en na eerste innerlijke onrust te hebben ervaren grijp ik naar de peuken. ik voel dan zoveel irritaties en moet echt op m'n tong bijten om aardig te blijven maar van binnen kook ik en gil ik het uit.

Maar toch na een privé incident gisteren avond heb ik
ergens de kracht weer gevonden, ik wil sterker zijn, ik wil bepalen en ik wil geen verslaving hebben en m'n favoriet ;niet afhankelijk zijn van iets of iemand.

Brrr koud en guur ook buiten, maar ja ik ga m'n laatste sigaret klikken en dan basta.
Lekker kop thee met stroopwafel, douchen en slapen in schoon dekbed....love it....

Groetjes,
Draaikont

afbeelding van suus6

Geplaatst door suus6 op 23/02/2018 - 22:23

Lid sinds 04 nov 2017

2 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi draaikont. Heel veel succes!!!! Als je het echt wil, dan gaat het je lukken. Doorzetten in de eerste tijd, en focussen op de vele voordelen van het niet roken. Lees en schrijf op dit forum, dan steunen we je als t moeilijk is en helpen je op weg naar de vrijheid. Morge sta je op en zegt tegen jezelf...ik ben een niet roker :-)
Ga ervoor!

afbeelding van Grasshopper

Geplaatst door Grasshopper op 24/02/2018 - 06:57

Lid sinds 08 feb 2018

2 jaar 1 week geleden gestopt met Champix.

Allereerst welkom. Ha genoeg redenen om te stoppen. Je zult zien naarmate je langer aan het stoppen bent. Dat het best meevalt. Alvast succes en zet hem op!!!

Vriendelijke groet Grasshopper

afbeelding van Lon10

Geplaatst door Lon10 op 24/02/2018 - 13:11

Lid sinds 17 nov 2017

2 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Draaikont, wat een leuke naam. Gaat het een beetje vandaag, of ben je al gillend naar de winkel gerend voor een bus shag?

Goede motivatie, nu doorzetten inderdaad. Zet de knop op de goede stand, verstand op nul, reken op wat irritatie en emotie de komende dagen... 

afbeelding van Lon10

Geplaatst door Lon10 op 24/02/2018 - 18:29

Lid sinds 17 nov 2017

2 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Draaikont niet online vandaag of weer aan het roken, wie zal het zeggen? Van een draaikont weet je het maar nooit...

Reactie toevoegen