Ik stel me ook even voor

Geplaatst door mofrance op 05/01/2013 - 22:36

Lid sinds 05 jan 2013

9 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo allemaal!

 

Ook ik heb besloten maar weer eens te stoppen met roken. Een paar jaar geleden ben ik van de één op de andere dag gestopt en heb dat ruim 2 jaar volgehouden. Helaas ben ik door allerlei omstandigheden weer begonnen. En dan ook meteen goed: op werkdagen tot een pakje per dag. Op m'n vrije dagen rookte ik dan bijna niet omdat m'n vriend niet rookt. Wij willen heel graag een kindje, maar dat lukt niet zo makkelijk. Nog meer stress, dus bleef ik roken. Maar nu zijn we begonnen met behandelingen om een kleintje via de medische mallemolen te krijgen. Tja, en dan voelt het niet goed om daarnaast te roken.

Het moeilijkste gaat het op het werk worden, omdat zo'n beetje iedereen daar rookt en het op het moment erg rustig is en er dus meer "verveling" is. En dus meer aanleiding om te gaan roken.

Ik hoop hier op het forum steun te vinden en te kunnen bieden om samen te stoppen met roken.

Geplaatst door Killerbunny op 05/01/2013 - 23:43

Lid sinds 05 jan 2013

9 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi,

 

Ik stel me ook even voor. Zelf ben ik 5 dagen gestopt nu. Ik ben zelf erg benieuwd naar hoe anderen het ervaren.

Ik ben nu 35 en heb vanaf mn 16e gerookt. Een pakje per dag. Ik was het gewoon zat en dacht na de feestdagen stop ik ermee. Mn laatste sigaretten rond 12 uur tussen oud en nieuw opgerookt, naar bed gegaan......en nu 5 dagen later nog geen sigaret meer aangeraakt.

Soms mis ik het wel maar als ik dan even een stukje ga wandelen of rijden (waarbij ik de aandacht op de weg moet houde) gaat het wel.

 

Ik ben benieuwd naar jullie tips

 

afbeelding van Marion31

Geplaatst door Marion31 op 06/01/2013 - 15:17

Lid sinds 03 jan 2009

9 jaar 10 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoihoi,

Succes beide! 

 

Zie onderstaande link, dan zijn jullie meteen bij de andere januaristoppers beland. Die maken op dit moment allemaal hetzelfde mee. Kan veel steun aan hebben.

 

http://www.ikstop.nl/januari-2013-cruiseship

Reactie toevoegen