Ik stop!!

Geplaatst door Toppertje op 08/06/2012 - 13:51

Lid sinds 08 jun 2012

Al geruime tijd probeer ik te stoppen met roken, en helaas tot op heden nog niet gelukt. Ik heb het gevoel dat de sigaretten veel voor mij betekenen. Dat ik niet zonder kan functioneren niet gelukkig kan zijn. Maar als ik kijk naar mij zelf nu ik nog rook ben ik ookk niet happy. Elke dag denk ik aan het stoppen met roken. Elke dag zeg ik voor ik ga slapen morgen stop ik. Het beheerst mijn leven. Dit moet nu eens afgelopen zijn. Ik moet de schouders eronder zetten en me hier doorheen slaan. Even de tanden op elkaar. Als ik kijjk naar de mensen om mij heen die niet roken zie ik dat ze happy zijn . Hoeven niet steeds na te denken wannneer ze ergens naar toe gaan of ze nog genoeg hebben of ze daar kunnen roken. Nee hun leven wordt niet beheerst door sigaretten. Tuurlijk hebben zij ook hun eigen ongemakjes of dingen waar ze zich aan ergeren maar ze zijn niet verslaafd. En dat is wat ik ook wil. Niet meer verslaafd zijn. Dus zondag is mijn dag. Geen sigaretten meer. Pleister erop en gaan met die banaan!!!

afbeelding van vlekkie

Geplaatst door vlekkie op 08/06/2012 - 20:12

Lid sinds 07 jun 2012

Hey toppertje,

Allereerst alvast heel veel succes voor zondag en veel succes met de voorbereidingen!! Bedenk goed wat je motivatie en redenen zijn om te stoppen en zet deze voor jezelf op papier, er komt een moment dat je de motivatie van nu even niet meer weet en dat maakt Nico&Tine op dat moment erg sterk. Het kan je dan helpen om dat papiertje erbij te pakken en die redenen weer eens door te lezen. Weet waarvoor je het doet, en zorg dat je er 200% achter staat!!!

Heb je al eens eerder een poging gedaan om te stoppen of is dit de eerste keer??

In ieder geval nogmaals heel veel succes enne JE KAN HET!!!

Groetjes

Geplaatst door Luus (niet gecontroleerd) op 08/06/2012 - 21:43

Lid sinds

Hoi Toppertje

Het besluit nemen om te stoppen en het dan ook doen is veel makkelijker dan de hele tijd te denken: "ik moet toch eigenlijk stoppen, morgen, overmorgen, volgende week bla bla bla stoppen". 

Dat zul je echt merken, zodra je echt stopt ! Ik heb ook pleisters gebruikt en dat werkt prima !

Succes....gaat je zeker lukken !

 

Reactie toevoegen