Ik stop er mee.

afbeelding van Gerstopt

Geplaatst door Gerstopt op 19/05/2018 - 22:19

Lid sinds 27 sep 2015

3 jaar 8 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hoi ik ben Ger. Ik ben al bekend met deze site want ik zit er al zo,n beetje voor de vijfde keer op. De afgelopen drie a vier jaar heb ik zeker zes stoppogingen gedaan waarvan er een bij zit van een half jaar. De laatste stoppoging duurde slechts drie maanden omdat ik wederom in een valkuil liep. Ik wilde wat tot rust komen voor de stress die ik had i.v.m. de verkoop van mijn huis. Nou ja jullie weten het al, ik was weer verkocht aan die stinkstokken. Telekens als ik stop en ik weer begin ga ik meer roken dan dat ik voorheen heb gedaan. Toch ga ik er vanuit dat het me nu gaat lukken. Ik wil het absoluut geen poging noemen. Ik heb wekelijks een gesprek met een verpleegkundige van mijn huisartsenpraktijk. Morgenochtend neem ik de laatste. Ja misschien vreemd maar ook het stoppen is bij mij onderhand aan rituelen gebonden. Ik weet van mezelf dat ik een kettingroker ben. Ben inmiddels 65 jaar en nog goed gezond behoudens dan af en toe die rokershoest en natuurlijk kan ik zo niet doorgaan. De eerste week zal wel weer moeilijk zijn maar uit ervaring weet ik dat het daarna wel meevalt. Ik moet voor mezelf een hulpmiddel hebben, in mijn geval nicotinepleisters, gewoon omdat ik te veel rook en het me enigszins rust geeft. 

Gr. Ger

afbeelding van suus6

Geplaatst door suus6 op 20/05/2018 - 00:02

Lid sinds 04 nov 2017

5 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Gerstopt, welkom terug hier dan maar! Goed dat je er weer voor gaat, velen zijn al tig keer gestopt maar ooit komt er een keer dat het echt definitief lukt. Laat dat dan deze keer voor jou gelden :-)
Zit je nu weer in een rustigere periode dat je er wel klaar voor bent, of ben je het roken gewoon zo zat dat je het nu welletjes geweest vindt? Heel veel succes in elk geval, ik zie dat je de meiclub ook al gevonden hebt dus blijf lekker meeschrijven daar, dat helpt je door de eerste moeilijke weken heen. Morgenochtend nog even die laatste en dan begint je nieuwe vrije leven!

afbeelding van Tes

Geplaatst door Tes op 21/05/2018 - 22:53

Lid sinds 21 mei 2018

5 jaar 3 weken geleden gestopt met Lasertherapie.

Je kan het Ger!

Niet ingeven... vind het ook lastig hoor.

We doen het niet! Lege huls die peuk. Ik ben sterk en trots :)

:) :)

Toi toi toi

 

afbeelding van Gerstopt

Geplaatst door Gerstopt op 21/05/2018 - 23:20

Lid sinds 27 sep 2015

3 jaar 8 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Bedankt Tes en Suus. Inmiddels bijna twee dagen gestopt. Het gaat goed komen. Tes jij ook lid van de meiclub?

Reactie toevoegen