Ik stop vanaf nu!

Geplaatst door Wouter1989 op 09/01/2013 - 21:53

Lid sinds 09 jan 2013

18 jaar 10 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo,

Ander half jaar geleden 10 maanden gestopt geweest met Champix, dit keer ga ik het cold turkey doen!

Ik ben 23, en rook al vanaf me 15de met een tussenstop van 10 maanden.

Het stinkt, kost geld, slecht voor je gezondheid, gele tanden, altijd maar naar buiten moeten... alle bekende redenen tellen ook voor mij. 

Dit is de eerste keer dat ik cold turkey ga stoppen..

Graag hoor ik jullie ervaringen en hoe je met moeilijke momenten de eerste dagen omgaan en om zijn gegaan!?

 

Groetjes Wouter

afbeelding van mndy1

Geplaatst door mndy1 op 10/01/2013 - 00:09

Lid sinds 04 jan 2013

9 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Succes Wouter. Ik ben ook c.t. gestopt, 9 dagen geleden. Het gaat de een beter af dan de ander en dat is ook iets wat ik heb geleerd de afgelopen dagen. Wat voor mij hielp, was gewoon altijd iets om handen hebben. Kauwgom, dropjes, trosje druiven, dat soort dingen. Maar ik zei al, dat is heel persoonlijk.

Als je naar het forum gaat, vind je bij maandlijstjes de januari 2013 cruise. Daar zie je alle januaristoppers (waaronder ik). Daar lees je ook veel tips en ervarigen.

Geplaatst door natazzz op 12/01/2013 - 09:33

Lid sinds 06 jan 2013

9 jaar 4 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Ik ben eigenlijk altijd cold turkey gestopt. De ene keer was ik het gewoonzat, de andere keer was ik ziek dus tja toen was het een stuk makkelijker. 1 keer moest ik voor mijn gezondheid stoppen en ik stond er eiegenlijk niet volledig achter. Het was ook een ramp. Heb het toen drie maanden vol gehouden. En nu ben ik bijna 7 dagen gestopt. Ik heb erg veel aan zoethout. Dit gaat ook de ontwenningsverschijnselen tegen. Misschien niet echt fraai zo een stok in je mond maar het helpt echt. Ik ben een dag eerder gestopt dan de planning was en had nog geen zoethout. Nou die nacht .. vreselijk ... zweten, nachtmerries, bijna niet kunnen slapen ... en de volgende dag had ik zoethout en eigenlijk nergens last van.

 

Succes!!!!!

Reactie toevoegen