Ik wil een nietroker zijn

Geplaatst door Ingrid64 op 29/11/2013 - 11:44

Lid sinds 29 nov 2013

Vanaf vandaag moet het klaar zijn. Ik wil gewoon zijn, iemand die niet rookt. Ik wil af van de schuldgevoelens, wil weer trots op mezelf zijn. Ik ben al maanden een regelmatige bezoeker van deze site en nu ben ik zo ver. Sinds een week of zes heb ik last van een hardnekkige bronchitis, die na twee antibioticakuren en een prednisolon stootkuur wel minder is, maar niet over. De gedachte dat ik dit zelf veroorzaak...........hoe dom kan je zijn. Ik voel me blij dat ik de beslissing heb genomen, hoop hier veel steun te vinden, ook op de momenten dat het niet makkelijk is. En die zullen echt wel komen. Maar ik ga er voor.

Geplaatst door Gia (niet gecontroleerd) op 29/11/2013 - 12:34

Lid sinds

Ingrid, welkom op dit forum.

Ik ho

op dat je hier steun vindt op moeilijke  momenten.  

 

Je zult al binnen een week merken dat je dat typische rokershoestje kwijt bent.

Ben je cold turkey gestopt? 

Ga ervoor en vraag hier om hulp als je dat  nodig hebt.

afbeelding van francisca

Geplaatst door francisca op 29/11/2013 - 14:24

Lid sinds 24 nov 2013

Hey Ingrid!

Ik ben ook vanaf vandaag gestopt, was er ook helemaal klaar voor. Ik neem wel champix, en ik moet zeggen, dat werkt fantastisch!!

Veel succes!! yes

Geplaatst door Ingrid64 op 29/11/2013 - 16:04

Lid sinds 29 nov 2013

Hallo Gia en Francisca,

 

Wat fijn om al reacties te lezen! Dat geeft en goed gevoel.

Ja Gia, cold turkey. Ik heb het al eerder geprobeerd met nicotinepleisters, maar ik voelde me raar en werd na een week ongeveer depressief en was eigenlijk nog alleen maar aan het denken aan roken. Nu ga ik het op deze manier doen. Jij bent ook gestopt zonder hulpmiddelen?

 

Francisca: heel leuk om iemand tegen te komen die op dezelfde dag stopt. En het maakt niet uit op welke manier, als we maar stoppen hè. Ik ben een beetje huiverig voor pillen en zo, reageer apart op medicijnen. Het is een fijn gevoel om er helemaal klaar mee te zijn, vind je ook niet?

 

Allebei heel veel succes en ik hoop regelmatig hier te komen, steun te vinden, steun te geven, door de moeilijke momenten heen te komen, want die zullen ook vast nog gaan komen.

afbeelding van Nicole91

Geplaatst door Nicole91 op 29/11/2013 - 19:07

Lid sinds 10 jul 2012

8 jaar 11 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

wat een geweldige beslissing van jullie beiden!! ik wens jullie heel veel succes en hou je motivatie vast dan komen jullie er wel!! zet hem op!!yes

Reactie toevoegen