Ik wil graag Oma worden, en later op mijn kleinkind passen.

Geplaatst door parel op 04/01/2012 - 14:37

Lid sinds 04 jan 2012

Hallo allemaal, ik rook al bijna 34j. Maar de laaste jaren werd het roken steeds meer.Ik kocht iedere dag 2 pakjes van 24 sigarreten, Waarvan mijn man er s`morgens 8 meenam naar z`n werk. en s`avond rookte hij met mij mee.Onze dochter is een echte Anti-roker (heeft nooit gerookt) Maar wil samen met haar vrind eerst samen wonen, en dan een kindje.En de kinderopvang is niet goedkoop.DIT IS MIJN ALTENATIEF OM TE STOPPEN MET ROKEN, ZODAT IK OP MIJN KLEINKIND KAN PASSEN. Op 23 dec. 2011 heb ik mijn eerste CHMPIX pilletjes in genomen.Fijn, dat ik nog mocht blijven roken, maar wel buiten.maar dat leerde ik wel af.27 dec 7 sigaretten en een dag later 3 sigaretten.En de volgende dag helemaal niet meer.Nu 7 dagen niet gerookt. Maar Oh, wat ben ik misselijk. Ben al 4 dagen misselijk,en moest gisteren de hele nacht en ochtend overgeven. Met me maag ga het gelukkig beter.Maar bij de Apotheek kreeg ik er formulieren bij. En daar staat dat misselijk TIJDELIJK is. Maar hoelang duurt TIJDELIJK.Want vanochtend hoorde ik een stemmetje, die zei, als je een sigaret rookt ga het over.Ik drink al heel veel water.

Groetjes Parel,

afbeelding van krekeltje

Geplaatst door Anoniem op 04/01/2012 - 14:47

Lid sinds 04 jul 2011

10 jaar 7 maanden geleden gestopt

Hallo Parel

zet door je bent al zo ver. deze vraag lezen vast ook wel champix gebruikers en hopelijk krijg je antwoord ik ben met pleisters gestopt dus kan je daar in niet helpen. ben wel oma en het is het zo waard om niet meer te roken en heerlijk bij je kleinkinderen te blijven i p v buiten peuken te staan roken.
wel heb ik gehoord dat ze wel met de tabletten minderen en ze iig na het eten innemen.
nou heel veel succes.

groetjes

afbeelding van happyilonka

Geplaatst door Anoniem op 04/01/2012 - 15:24

Lid sinds 03 jan 2012

12 jaar 4 maanden geleden gestopt

Hallo Parel,
Goed van je om te stoppen met roken,ook ik word in februari oma. dd3 dd3 z145
Dit was dan ook mijn besluit dat het afgelopen moet zijn met roken.
ik ben nog maar net gestopt met pleisters en het gaat redelijk.
Volhouden hoor Parel,het gaat je lukken.
En als je je verhaal kwijt wil dan zijn we er voor je.
Stap ook gezellig in de januari-yet.

groetjes Ilonka

Geplaatst door Anoniem op 04/01/2012 - 15:42

Lid sinds 11 sep 2011

Een heel goede reden om te stoppen met roken! Zelf ben ik gestopt toen ons tweede kleinkind op komst was. Geen stank meer in huis. Zeker als je ook nog eens oppasoma wordt is dat voor een kleine baby toch wel een vereiste. Daarnaast heeft het zo enorm veel voordelen voor je gezondheid. Champix helpt de scherpe kantjes eraf te halen. Je zou eens kunnen kijken bij tips en ervaringen, hier staan ook vragen over het gebruik van Champix bij. Blijven volhouden in welke vorm dan ook. Je kunt de sigaret voorgoed de deur uit schoppen. Wilskracht en motivatie zijn eigenlijk de toverwoorden. Nico en Tine zijn lastige zeer opstandige pubers, geef ze geen kans meer op heibel te trappen! Sterkte! Lodewijk.

afbeelding van hewi

Geplaatst door Anoniem op 04/01/2012 - 20:33

Lid sinds 03 sep 2010

Kun je niet misselijk zijn omdat er ook griep heerst?

niet aan dat stemmetje toegeven je bent nu al een week verder dat zou zonde zijn!

Reactie toevoegen