Junkie

afbeelding van Margootjemargootje

Geplaatst door Margootjemargootje op 16/08/2016 - 23:17

Lid sinds 16 aug 2016

6 jaar 9 maanden geleden gestopt met E-sigaret.

Hi lotgenoten,

 Mijn naam is Margootje, 37, en al 22 jaar een trouwe roker. Gisteren gestopt, heb een E-sig. als back-up. Mijn motivatie zijn mijn kids, mijn gezondheid, en een héle mooie tas die binnen 1 jaar van mij kan zijn; als ik élke dag €6 in mijn 'Chanel-pot' doe. 

 Met dank aan de E-sig. (16 mg.) heb ik totaal geen behoefte aan een Cameltje, terwijl ik toch echt op 1 pakje p/dag zat. Wél loop ik al 48u. rond als een junk., heb bárstende hoofdpijn, een droge keel, onwijze hoest, rode ogen, géén eetlust, dichte neus, en ik blíjf plassen. Kortom; flinke afkick verschijnselen. 

 

 

 

 

 

 

afbeelding van ally

Geplaatst door notreallyaprincess op 17/08/2016 - 08:24

Lid sinds 05 jan 2016

6 jaar 1 maand geleden gestopt met Nicotinell.

hey margootje!

herkenbaar! ik ben 38 en ook al 18 jaar aan het roken. Op het eind rookte ik niet zo veel meer omdat ik het al een tijdje heel erg vies vond maar het is een rotverslaving. Kan er echt zo naar verlangen bij momenten, en dat terwijl ik er zo graag vanaf wou! Hoe is dat toch mogelijk?

Ja het is een rotverslaving, en de junkgevoelens die je nu hebt zijn niets in vergelijking met hoe je je zou voelen als je longkanker zou krijgen voor je 60 ste. Dus we moeten gewoon volhouden en uitzitten!

Ik heb een app die noemt quitnowpro, en er zijn 70 doelstellingen. De laatste is 4 jaar niet roken. Tegen dan zijn wij allang gelukkige en vrije trotse moeders moet je denken!

Heel veel succes en bij moeilijke momenten kom je hier gewoon je ellende van je af schrijven. Want de verslaving kan je bij momenten verrassen, op dagen dat je denkt dat het vlot gaat kan het ineens, bam, je overvallen, de zin om te roken. Maar als je dan naar dit forum komt en je schrijft van je af wat je meemaakt, is de zin meestal al verdwenen en ben je weer een dag dichter bij de bevrijding!

Zoals een ex roker die ik onlangs tegenkwam en me zag roken, weet je wat hij zei? "AMAAI , BLIJ DAT IK DAARVAN AF BEN"

Daar gaan we voor hé meid! Die sjakosh is zo goed als binnen! Ik ga sparen voor een GOLDEN RETREIVER en toebehoren :) Dan Ga ik elke dag wandelen, die extra kilo's die er nog niet zijn maar misschien nog komen er af wandelen hihi

afbeelding van Margootjemargootje

Geplaatst door Margootjemargootje op 18/08/2016 - 00:15

Lid sinds 16 aug 2016

6 jaar 9 maanden geleden gestopt met E-sigaret.

Hi, knap hoor "Cold Turkey" stoppen.. Ik wist gewoon dat mijn verlangen naar sigaretten te heftig zou worden; die E-sigaret is voor mij echt een uitkomst. Op het moment dat je het écht heel zwaar hebt, pak je deze erbij. Lees dat jij nu ruim 2 wkn bent gestopt. Dikke proficiat, maar heb jij ook zo veel last van ontwennings verschijnselen? (En uiteraard ben ik met je eens, alles beter dan die ene ziekte) Die Retriever is een geweldig doel om voor te sparen! We gaan ervoor!

 

 

afbeelding van ally

Geplaatst door notreallyaprincess op 18/08/2016 - 09:06

Lid sinds 05 jan 2016

6 jaar 1 maand geleden gestopt met Nicotinell.

ja we gaan er zeker voor! Hebben nu sinds gisteren een kitten dus kan ook al het geld dat ik spaarde door niet te roken lekker aan speelgoedjes voor haar besteden, toch een veel beter doel dan die stinkstokken hé!

Ben zo fier op je dat je de beslissing nam en volhoudt! Goed bezig hoor!

Reactie toevoegen